Ce ruşine! SORE, filmată în timp ce făcea amor nebun cu un bărbat celebru de la noi. VEZI IMAGINILE

Iuliana Spirache   
în Monden
09/04/2017, 19:40
Ce ruşine! SORE, filmată în timp ce făcea amor nebun cu un bărbat celebru de la noi. VEZI IMAGINILE GALERIE FOTO

SORE, filmată în timp ce făcea amor nebun cu un bărbat celebru de la noi. Prima reacţie a vedetei: „Mă simţeam atît de mică!” GALERIE FOTO

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Filmul „De ce eu?” a apărut la începutul anului 2015, iar în centrul atenţiei a fost Sore Mihalache, cuoscută cîntăreaţă din România.

Pelicula a fost regizată de Tudor Giurgiu şi a fost inspirată din cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în 2002, la doar 29 de ani. Sore, care face faţă cu brio pe şcenă, are în film rolul unei studente la Drept, care se iubeşte cu procurorul Panait. Sore a reuşit să-şi surprindă publicul în momentul în care a acceptat să apară în mai multe şcene sexy care fac deliciul fanilor săi, iar imaginile sînt incendiare.

Sore joacă rolul „Alinei”, o tînără studentă care are o relaţie secretă cu Panait. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste interzisă, bazată pe pasiune şi multă iubire. Cîntăreaţa nu a ezitat să apară goală în filmul „De ce eu” şi îşi etalează fără probleme silueta perfectă.

Rugată să descrie prima sa întâlnire cu Festivalul de la Berlin, Sore a declarat:

„Experienţa festivalului este un vis devenit realitate. Nu mi-am închipuit că voi ajunge acolo cu primul film în care voi juca. Mă simţeam atât de mică pentru că erau atâţia oameni importanţi, atâţia oameni cu experienţă în domeniu, actori celebri…a fost copleşitor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×