Sora lui Mihai Petre s-a căsătorit! Cum a arătat mireasa la nuntă FOTO

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 18:01
Sora lui Mihai Petre s-a căsătorit! Cum a arătat mireasa la nuntă FOTO GALERIE FOTO
Sora lui Mihai Petre s-a căsătorit! Sursă foto: instagram.com

Sora mai mică a celebrului dansator și coregraf Mihai Petre s-a căsătorit în acest weekend. Juratul de la concursul ”Românii au talent” și soția sa, Elwira, le-au fost aproape proaspătului cuplu în ziua deosebită.

Alina Petre, sora mai mică a lui Mihai Petre, s-a căsătorit

Alina Petre, și ea dansatoare de performanță, precum fratele său, și-a unit destinul cu partenerul său de viață și scenă, Paolo Campigotto, la Catedrala Sfântului Iosif din Capitală. Cel care a anunțat fericitul eveniment a fost chiar Mihai Petre, printr-un mesaj postat în mediul online. „La nunta surorii mele iubite, împreună cu iubita soție ❤️”, a anunțat juratul de la ”Românii au talent”.

Admiratorii săi virtuali au comentat rapid, felicitând tinerii căsătoriți și urându-le multă bucurie de acum încolo. „Casă de piatră tinerilor căsătoriți!”, „Niște frumoși”, „Petrecere frumoasă”, „Sunteți tare frumoși”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Alina Petre a purtat o rochie fermecătoare, atărând fabulos în postura de mireasă. Cumnatul lui Mihai Petre, Paolo, a participat în sezonul doi al show-ului ”Uite cine dansează”, din 2017.

Sora lui Mihai Petre s-a căsătorit! Cum a arătat mireasa la nuntă FOTO
Juratul de la ”Românii au talent” alături de sora sa, Alina
Sursă: instagram.com

Cumnatul juratului de la ”Românii au talent”, Paolo, a participat la ”Uite cine dansează”

El a făcut o echipă de senzație cu îndrăgita artistă Antonia, care a fost a șasea vedetă eliminată. De altfel, și partenerul ei, Alex Velea, s-a numărat printre concurenții emisiunii de la Pro TV, iar el a dansat alături de Ecaterina Dosan. Cei doi au reușit să se claseze pe locul doi al concursului. Premiul cel mare, de 100.000 de euro, a fost câștigat de actorul Marius Manole și partenera sa, Olesea Nespeac-Micula.

Sora lui Mihai Petre s-a căsătorit! Cum a arătat mireasa la nuntă FOTO
Alina Petre alături de soțul ei, Paolo
Sursă foto: facebook.com

Banii au fost direcționați spre organizația Hope and Homes for Children, alături de profiturile obținute din televoting. Gazdele competiției au fost Cabral Ibacka și Mihaela Rădulescu, iar la masa juriului au stat Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×