Sora lui Gheorghe Dincă, mărturii cutremurătoare despre fratele ei! „Era prost să ţină oasele în curte?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 18:43
Sora lui Gheorghe Dincă, mărturii cutremurătoare despre fratele ei! „Era prost să ţină oasele în curte?” GALERIE FOTO
Sora lui Gheorghe Dincă nu crede că fratele ei putea să le ucidă pe cele două fete. Sursa foto - facebook

Sora lui Gheorghe Dincă lr-a oferit celor de la Acces Direct câteva mărturii cutremurătoare despre fratele ei! Femeia este convinsă că acesta a spus că le-a omorât pe cele două fete doar pentru a apăra o altă persoană, adică pe vinovatul adevărat. Nu este singura declarație socantă făcută de aceasta. „Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.

Sora lui Gheorghe Dincă, mărturii cutremurătoare despre fratele ei!

„Hai la închisoare, hai acasă. Într-una aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin.” Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu”, a declarat sora lui Gheorghe Dincă.

De altfel sora lui Gheorghe Dincă refuză să creadă că acesta este capabil să ucidă. „Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul! Eu nu cred… Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea şi el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni?”, a mai spus femeia.

Sora lui Gheorghe Dincă, mărturii cutremurătoare despre fratele ei! Sora
Sora lui Gheorghe Dincă a acordat un interviu celor de la Acces Direct. Sursa foto – facebook

„Era prost să ţină oasele în curte?”

Sora celui poreclit monstrul din Caracal spune că nu se pune problema ca acesta să-și fi violat vreodată fetița. „Nu cred aşa ceva! Nu cred aşa ceva! S-ar putea una ca asta? Deci să… Copilul tău, propriul copil… Dar ce vorbă e aia? Când şi cum? Că eu n-am… Până la ora actuală, eu nu am auzit aşa ceva! Nu, nu, nu (n.r. n-a fost supărat în ultima perioadă) că a fost chiar la sfârşitul lunii trecute, am avut pomană băiatului şi soţului.

A venit, l-am chemat, că întotdeauna l-am chemat la noi. Şi a venit, am vorbit la masă. A râs, a spus. Nu s-a văzut nimic”, a mai transmis femeia care e nemulțumită și de felul cum s-a desfășurat ancheta. „Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis „Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine.” Ia-l de acolo, du-l acasă. Acasă, lumea grămadă, acolo „Huă, huă, huă”. Du-te îndărăt, iar du-l. Zi de zi aşa şi o fi zis mai bine spun că am făcut-o, măcar să mă ia să mă ducă dracu odată”

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×