Soprana Daniela Vlădescu, mesaj cutremurător: „Nu știu și nu vreau să cerșesc, dar este singura posibilitate”

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/10/2018, 12:11
Soprana Daniela Vlădescu, mesaj cutremurător: „Nu știu și nu vreau să cerșesc, dar este singura posibilitate” GALERIE FOTO
Daniela Vlădescu, soprana care a făcut un apel disperat pentru a salva teatrul din Constanța

Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, Daniela Vlădescu, a făcut un anunț disperat pe un site de socializare pentru a salva teatrul din Constanța. Aceasta a cerut ajutorul fanilor din mediul online pentru a putea ține pe picioare teatrul la care activează. Din cauza unor probleme financiare,  riscă să piardă lupta cu plățile.

„Vă rog să cumpărați, fiecare dintre dumneavoastră, măcar un bilet de 15 lei la spectacolele noastre din lunile octombrie, noiembrie, decembrie. Nu știu și nu vreau să cerșesc, dar este singura posibilitate ca orașul Constanța să nu piardă o instituție de tradiție a spectacolului muzical coregrafic și să nu piardă și dreptul la cultură. Oameni minunați au susținut cu pasiune și talent această instituție. Nu există în lume un oraș mare, bogat și cu oameni frumoși, care să nu aibă instituții de spectacol muzical. Meritați accesul la cultură!”, a spus soprana Daniela Vlădescu.

Daniela Vlădescu, soprana sprijin pentru teatrul din Constanța

Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, cere ajutorul tuturor internauților pentru a putea salva Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovschi din Constanța. Acesta are mari probleme financiare și stă să se distrugă ca instituție. Artista a scris pe un site personal de socializare despre cum pot spectatorii și iubitrii de artă să ajute. De asemenea, Daniela Vlădescu a mărturisit și cauzele la care s-a ajuns așa.

„În această situație, nu neobișnuită pentru TEATRUL nostru, dar fără precedent în gravitatea ei,nu mai așteptăm ajutor de la Ministerul Culturii și Identității Naționale. Istoria instituțiilor de spectacol din Constanța a fost tumultuoasă și nedreaptă, începând cu anul 2004.
De când am trecut în subordinea Ministetului Culturii, DUPĂ CE AM FOST DESFIINȚAȚI ÎN ANUL 2010 DE CĂTRE CJ CONSTANȚA, s-au succedat în funcția de ministru al Culturii cel puțin 15 persoane”, a povestit cântăreața.

Ce declară artista despre situația critică a teatrului din Constanța

După salvatorul nostru, domnul Kelemen Hunor,(prin intermedierea plină de suflet a doamnei Irina Cajal – secretar de stat) au urmat mulți miniștri. Unii nici măcar nu au apucat să se informeze și au fost schimbați. Alții nu au avut timp să ajungă și la Constanța, alții au fost total dezinteresați de situația noastră ,câțiva nu au înțeles-o pe întreaga perioadă a mandatului, și destul de mulți au fost răuvoitori și au vrut să continue marea curățenie făcută de Nicușor Constantinescu în 2010.

Spre norocul nostru, care se vede că a luat sfârșit ,între perioadele negre de umilință ,frică, sacrificii și disperare, s-au mai intercalat perioade, prea scurte, cu OAMENI EXCEPȚIONALI în Ministerul Culturii. S-A INFORMAT, A ÎNȚELES,NE-A AJUTAT ȘI A FOST SCHIMBAT LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2018.
Acum, în an centenar, în loc să sărbătorim, ca toate instituțiile de cultură din țară, DĂRUIM ȘI NOI JERTFĂ NOASTRĂ -TEATRUL NAȚIONAL DE OPERĂ ȘI BALET „OLEG DANOVSKI”.
Și ca toți martirii, vă asigurăm că ne-am făcut datoria cu prisosință”, a povestit soprana Daniela Vlădescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×