Sophie Ayad, marea dragoste a lui Ion Ţiriac, a rupt tăcerea. Ce spune despre relaţia cu acesta: „Nu regret nimic”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/12/2019, 10:19
Sophie Ayad, marea dragoste a lui Ion Ţiriac, a rupt tăcerea. Ce spune despre relaţia cu acesta: „Nu regret nimic”
Fosta parteneră a lui Ion Țiriac a rupt tăcerea. Sursa foto: libertatea.ro/ captură video Europa FM

După 18 ani de la despărțirea de Ion Țiriac, Sophie Ayad a vorbit pentru prima oară și a spus că nu regretă nimic în cei nouă ani în care s-a iubit cu fostul mare tenismen.

Sophie Ayad a vorbit despre relația cu Ion Țiriac, la 18 ani de la despărțire

În perioada 1992-2001, Ion Țiriac a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Sophie Ayad din care au rezultat doi copii frumoși: Karim, în vârstă de 23 de ani și Ioana, de 20 de ani.

Femeia care a fost cea mai mare dragoste pentru Țiriac este stabilită în Miami, Statele Unite ale Americii, unde are o afacere în modă.

Sophie îi datorează multe lui Ion și nu regretă absolut nimic

Sophie a acordat un interviu pentru libertatea.ro în care a spus cum îi merge viața în America și dacă are sau nu regretă pentru ce a trăit alături de marele Țiriac.

Întrebată cum îl descrie acum pe Ion, după atâția ani, femeia a zâmbit și a spus că ține în continuare foarte mult la el.

„Eu? Aș spune “foarte bine”. Dar întreabă-l pe el (râde zgomotos)… Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei”, a declarat femeia.

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a completat fosta parteneră a tenismenului.

„Nu regret nimic. Totul se întâmplă cu un motiv. Regretul este pentru persoanele care renunță. Iar eu mă reinventez constant. Sau măcar încerc”, a adăugat femeia de afaceri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×