Sophia Loren: „Aş juca într-un film al unui regizor român”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/06/2016, 20:03
Sophia Loren: „Aş juca într-un film al unui regizor român” GALERIE FOTO

Sophia Loren (81 de ani) se află zilele acestea la Cluj, unde participă la Festivalul de Film Transilvania (TIFF). Mai mult, diva italiană primeşte sâmbătă, 4 iunie, Premiul pentru întreaga carieră, ce-i va fi înmânat de Mădălina Ghenea, olteanca pe care toată lumea o aseamănă din punct de vedere al trăsăturilor fizice, dar nu numai, cu actriţa italiană care a pus pe jar inimile a milioane de bărbaţi din întreaga lume.

Vineri, 3 iunie, Sophia Loren a răspuns întrebărilor jurnaliştilor adunaţi la Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă. Chestionată cu privie la cinematografia românească, aceasta a declarat că nu ar spune „nu” în cazul unei propuneri serioase venite din partea vreunui regizor autohton, anunţă Mediafax, însă va cântări foarte bine o eventuală ofertă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Filmele româneşti pe care le vedem la televizor, la festivaluri, câteodată sunt cele mai bine făcute vreodată în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescentă, cred că, înainte de a spune „da” unui rol, trebuie să mă gândesc cu mare atenţie, pentru că vreau să fac ceva care mi se potriveşte, se potriveşte cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevărat, să fie o operă de artă. Da, aş lua în considerare, orice actor se gândeşte la asta”, a spus marea divă a Italiei.

Celebritatea nu a fost niciodată un subiect care să o preocupe foarte tare pe italiancă, nici măcar atunci când a câştigat Premiul Oscar pentru pelicula „La ciociara”, în anul 1960. Mai mult, actriţa a mai primit şi un Oscar pentru performanţe remarcabile în lumea filmului, în 1991.

„Trebuie întotdeauna să te gândeşti că se întâmplă ceva minuat, că eşti o actriţă bună, că vei face lucruri bune pentru tine în viaţa şi cariera ta. Nu m-am gândit niciodată că într-o zi sunt celebră, nici când am câştigat Oscarul”, a declarat Sophia Loren.

Sursă: www.click.ro

Închide ×