Sophia Loren a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum, la 84 de ani. FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/07/2019, 11:11
Sophia Loren a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum, la 84 de ani. FOTO GALERIE FOTO
Sophia Loren revine pe marile ecrane. Sursa foto: Hepta.ro

Sophia Loren, una dintre cele mai reprezentative figuri ale cinematografiei mondiale se pregătește de revenirea pe marile ecrane, iar rolul pe care îl va juca a transformat-o radical. Ajunsă la venerabila vîrstă de 84 de ani, actrița de origine italiană nu mai poate sta departe de Cetatea Filmului de la Hollywood, în ciuda faptului că își anunțase retragerea, în 2010.

Sophia Loren este de nerecunoscut în nou său film

Considerată una dintre reprezentatele Epocii de Aur a filmului de peste Ocean, Sophia Loren a ajuns acum de nerecunoscut, pentru a intra în pielea celui mai recent personaj al său. Filmul „The Life Before Us”, regizat chiar de fiul său, Eduardo Ponti o readuce pe îndrăgita actriță în lumina reflectoarelor, dându-i viață de această dată unei femei cu dizabilități care are grijă de copiii unei prostituate.

Filmările se desfășoară în această perioadă în orașul italian Bari, iar imaginile în care a fost surprinsă Sophia Loren au făcut înconjurul lumii, devenind virale pe rețelele sociale. Internauții au rămas, pur și simplu cu gura căscată la vederea transformării suferite de una dintre cele mai mari actrițe ale tuturor timpurilor.

Sophia Loren, de nerecunoscut în noul său film. Joacă rolul unei femei cu dizabilități. Sursa foto:Profimedia
Sophia Loren, de nerecunoscut în noul său film. Joacă rolul unei femei cu dizabilități. Sursa foto:Profimedia

Sophia Loren arată incredibil, la 84 de ani. Care este secretul său

Într-un interviu acordat recent, Sophia Loren le-a dezvăluit celor mai curioși dintre fani cum reușește să se mențină în formă, chiar și la cei 84 de ani ai săi. Marea actriță susține că secretul constă într-o viață cât mai echilibrată, din toate punctele de vedere.

Mă trezesc zilnic devreme şi fac o plimbare de o oră, pe jos. Forma mea fizică se datorează, însă, şi spaghetelor. O farfurie pe zi, fără ca asta să facă parte din vreo dietă. În rest, nu mănânc multe grăsimi şi dulciuri, chiar dacă acestea din urmă îmi plac foarte mult. Pe scurt, sunt atentă să nu câştig în greutate, însă nu fac din asta o obsesie”, îşi dezvăluie actriţa „secretele” tinereţii fără bătrâneţe” , a declarat Sophia Loren pentru Daily Mail.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×