Şoparlă ex-Animal X şi-a bătut iubita cu bestialitate!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/11/2015, 00:00
Şoparlă ex-Animal X şi-a bătut iubita cu bestialitate! GALERIE FOTO

Violenta inimaginabila in showbizul romanesc. Iubita unui cantaret celebru a trecut prin clipe groaznice dupa ce barbatul in care avea incredere si pe care il iubea a batut-o crunt. Cristina prezinta semne ale unei lupte aprige care o vor urmari mult timp de acum inainte.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

„Am fost batuta in seara de Halloween de la 1 noaptea pana la 4 dimineata cand a venit politia. Alexandru Salaman… Aveam aproape un an impreuna. La inceput a fost ok, s-a prefacut, am crezut ca e un artist. Am vazut ca bea foarte mult. A incercat sa mai dea in mine, dar am trecut cu vederea. Sambata i-am dat mesaje, nu il mai vazusem de 2 zile.Era cu prietenii la un pahar de vin si m-am dus sa ii fac o surpriza si am inceput sa bem impreuna. S-a bucurat si m-a rugat sa raman la el. in timpul discutiei, i-am povestit ceva si am ridicat putin tonul.

El mi-a zis sa tac, mi-a astupat gura, m-a strans de barbie si a inceput sa ma bata. S-a intamplat la el, la magazin. A daramat rafturile. Eu nu am facut nimic, nici nu l-am impins. Imi zicea ca ma omoara, ca ma distruge. M-a muscat de nas, de fata, de buza pana mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls parul din cap. Un trecator a vazut ca ma lovea si a sunat la politie, cu ajutorul lor am scapat.

Am ramas cu el pentru ca am crezut ca, in sinea lui, ma iubeste si ca o sa ii para rau. Dar m-a batut in continuare, mi-a dat cu pumnii la tampla. Nici nu m-a ajutat sa ma ridic. Dimineata, cand s-a trezit, l-am vazut ca se filma cu telefonul si spunea ca eu l-am batut. Am fost la IML si la politie. Ma dor oasele, am vanatai”, a marturisit Cristina la WOWbiz.

Pe langa aceasta tragedie, tanara a marturisit ca nu primea flori de la el chiar daca locuiau impreuna, ca nu ii dadea nici macar o cafea si ca incepuse sa ii ceara bani.

„Stateam impreuna, dar nici nu imi dadea o cafea. Nu m-a dus la munte sau la mare, nu imi lua nimic. Incepuse chiar sa imi ceara bani. A muscat din mine, e un canibal dement. Sa vada si actuala lui cucerire ce poate sa faca. M-a muscat de fata. Cand am vazut ca este mai violent, am plecat de la el. M-a dat afara pentru ca mi-am luat un caine care e prea mare pentru el. La 3 dimineata mi-am luat hainele si am plecat. Alex consuma alcool… mult. Era si gelos pentru ca imi suna telefonul. Nu e prima data cand imi smulge parul. E gelos pentru ca el e chelios si eu am par. Prietenii mei stiu, mi-a mai smuls parul de pe partea stanga in trecut, acum cateva luni”, a mai adaugat Cristina la WOWbiz.

„El este cu cineva acum, am cunoscut-o la el la magazin. Am fost si i-am vazut in tandreturi la un pahar de vin, o atingea pe fata. M-am simtit si am plecat. S-a intamplat cu aproape 2 saptamani inainte de bataie. Nu il agasam, ma duceam la el cand ma chema. Pe 31 octombrie i-am dat mesaj, dar nu a raspuns. Am fost la magazin si zicea pisica alba, adica noua cucerire, si pisica neagra, adica eu. Am cumparat de la el o sticla de bautura pentru ca ele foarte zgarcit si tot eu mi-am luat bataie. Nu vrea sa se lase de bautura, am incercat”, a mai spus iubita batuta a lui Soparla.

„Alex se bucura ca a iesit din Animal X, ca nu mai e in centrul atentiei. Magazinul este oaza lui de liniste. S-a enervat ca m-a impins in rafturi si s-au spart produse. I-am zis sa se calmeze ca ii dau eu banii pe ele. Am crezut ca totul e o gluma pana cand m-a strans de gat si a incercat sa imi scoata ochiul stang. Cand a ajuns politia, pe mine ma filmau, lui i-au dat amenda de 500 de lei si nici nu l-au pus sa semneze ceva.M-a luat cu el in casa de frica sa nu ma duc la IML. Eu l-am zgariat putin, sunt femeie, am incercat sa ma apar. El isi facea griji pentru el. Cand a plecat politia, a fost mai rau. Mi-a rupt geaca de pe mine si mi-a smuls parul. Inca le am ca dovezi. Eu nu am profitat de el, nu ma tineam scai. Imi era rusine sa le zic prietenilor mei cine e iubitul meu pentru ca arata urat… Le ziceam ca sunt doar cu un tip, Alex. Am incercat sa ma impac cu el la o saptamana dupa incident, am fost la el la magazin, dar il consola noua iubita. Il voi da in judecata si ii voi cere despagubiri. Nu stiu inca ce suma, o sa ma consult cu avocatii mei”, a mai adaugat fata.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×