Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, transportat de urgenta la spital

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/05/2016, 12:12
Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, transportat de urgenta la spital

Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, a fost transportat sambata de urgenta la spital din cauza unor dureri abdominale severe.

Incidentul a survenit inaintea concertului Weenie Roast, pe care trupa urma sa il sustina alaturi de mai multi artisiti, la Irvine, in California, informeaza site-ul alternativenation.com, citat de News.ro.

Ceilalti membri ai trupei au urcat pe scena pentru a-i informa pe spectatori ca Anthony Kiedis a fost transportat de urgenta la o clinica din apropiere si, din acest motiv, show-ul formatiei a fost anulat.

Informatia a fost confirmata de Brett Buchanan, patronul site-ului alternativenation.com, care se afla in randul spectatorilor. Potrivit acestui site american, Anthony Kiedis a fost spitalizat din cauza unor dureri stomacale severe.

Weenie Roast este un concert la care participa mai multi artisti, infiintat in 1993 si organizat in fiecare an in luna mai de KROQ-FM, un post de radio din Los Angeles care difuzeaza muzica rock. Evenimentul are loc in fiecare an la Irvine.

La concertul de sambata, alaturi de trupa Red Hot Chili Peppers au fost invitate alte trupe importante din muzica rock si alternative, precum Weezer, Empire of the Sun, Panic! At the Disco, The Lumineers si Garbage.

Formatia americana Red Hot Chili Peppers, care a vandut pana acum peste 80 de milioane de discuri pe plan mondial, va lansa un nou album, intitulat „The Getaway”, pe 17 iunie, din care primul single, „Dark Necessities”, a aparut pe piata la inceputul lunii mai.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×