Șoferul cu număr ANTI-PSD a rămas fără permis

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
30/07/2018, 10:31
Șoferul cu număr ANTI-PSD a rămas fără permis
Șoferul cu număr anti-PSD a rămas fără permis

Șoferul cu număr anti-PSD a rămas fără permis. Astfel, șoferul se află la această oră la sediul Brigăzii Rutiere, după ce polițiștii din Capitală i-au suspendat permisul auto și i-au reținut plăcuțele de înmatriculare, potrivit stirileprotv.ro.

Contactați de Știrile ProTV, reprezentanții IPJ Dolj au precizat că informația este falsă și că în acest moment șoferul nu a fost amendat și nici nu are dosar penal.

Șoferul cu număr anti-PSD a rămas fără permis

Mașina cu număr ANTI-PSD a primit interdicția de a mai circula pe teritoriul țării noastre. Șoferul s-a ales cu un dosar penal și o amendă usturătoare.

Mașina cu număr ANTI-PSD, interzisă în trafic! Șoferul s-a ales cu dosar penal și amendă

Răzvan, bucureșteanul care conduce autoturismul Audi și care a ales sa plătească 650 de euro doar pentru a obține numărul de înmatriculare cu conotație, a fost ieri seara în Craiova. Acesta și-a achitat taxa de parcare pe un loc în fata primăriei și a așteptat ca trecătorii sa își facă poze cu mașina sa. Doar că polițiștii craioveni nu l-au iertat și l-au oprit în trafic înainte sa părăsească orașul. Acestia l-au legitimat și acum analizează și fac demersurile,  Ziaruldecraiova.

”Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menționate sunt valabile doar pe teritoriul național al acestui stat și nu sunt valabile pe teritoriul altor țări. Totodată, în aplicația EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliție județene, Brigada Autostrăzi și Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×