Şoferul care i-a uimit pe poliţişti: a condus, timp de 40 de ani, fără permis

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/07/2015, 16:12
Şoferul care i-a uimit pe poliţişti: a condus, timp de 40 de ani, fără permis

Gheorghe Ungureanu are permisul suspendat din 1976. Asta nu l-a împiedicat să circule cu maşina nu doar în ţară, ci şi în străinătate. În tot acest răstimp, nimeni nu i-a cerut vreun act care să-i ateste calitatea de şofer, până astăzi, când radarul l-a depistat cu viteza peste limita legală.

Oprit de poliţişti, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a ridicat din umeri şi le-a explicat oamenilor legii că în toţi aceşti ani a condus prudent şi nu a încălcat nicio regulă de circulaţie. Recunoaşte că permisul i-a fost suspendat pentru conducere sub influenţa alcoolului dar spune că de atunci, n-a mai avut abateri.

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

“Băusem o bere, pentru asta mi-au luat carnetul… apoi nu m-am mai dus să dau examen, pentru că, de condus, conduc bine. Am circulat şi în ţară şi în afară, dar nimeni nu mi-a mai cerut permisul până astăzi”, a mărturisit Gheorghe Ungureanu.

Un echipaj de poliţie l-a surprins cu radarul în timp ce circula cu 75 de kilometri la oră. Ar fi după cum spune cu mâna pe inimă, prima lui abatere din ultimii 40 de ani. “În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat din anul 1976. În acest moment desfăşurăm cercetări sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o permisul de conducere suspendat”, a declarant purtătorul de cuvânt al IJP Argeş, Mădălin Zamfir.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Sursă: www.adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×