Poliţist din Galaţi luat pe capotă de un şofer fără permis! Tânărul căutat putea fi rănit de gloanţele poliţiştilor!

Filon Stan   
în Hotnews
03/11/2017, 13:52
Poliţist din Galaţi luat pe capotă de un şofer fără permis! Tânărul căutat putea fi rănit de gloanţele poliţiştilor!

Un tânăr din Galaţi a fost descoperit de două ori de poliţiştii de la rutieră şofând fără permis! De fiecare dată a vrut să fugă. La ultima oprire a poliţiştilor a şi reuşit, chiar dacă a luat pe capotă şi un om al legii. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă însă nu l-au putut opri. S-a declanşat alerta, iar şoferul este acum căutat.

Tânărul, care nu are permis de conducere, nu este la prima abatere. El a mai fost depistat de poliţişti în trafic în urmă cu o săptămână. A încercat să fugă şi atunci, ca şi de data aceasta. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Şofer fără permis în Galaţi! Poliţiştii au tras patru focuri de armă

„La vederea echipajului de poliţie conducătorul auto a oprit autoturismul dar în momentul în care poliţiştii s-au apropiat pentru a-l legitima acesta a demarat în trombă, luându-l pe unul dintre poliţişti pe capotă şi accidentându-l”, spun poliţiştii.

Pentru a-l opri, oamenii legii au tras patru focuri de armă în plan vertical şi asupra maşinii, dar şoferul a reuşit însă să fugă de la locul incidentului.

După câteva zeci de minute, autoturismul a fost găsit abandonat şi cu parbrizul spart. Poliţiştii iau în calcul posibilitatea ca şoferul fugar să fie rănit, motiv pentru care au anunţat spitalele din Galaţi, Brăila şi Vrancea despre acest incident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×