Caz de Cartea Recordurilor, în Gorj! Un şofer a fost amendat de trei ori, în 10 minute!

Filon Stan   
în Hotnews
10/10/2017, 14:15
Caz de Cartea Recordurilor, în Gorj! Un şofer a fost amendat de trei ori, în 10 minute!

Caz de Cartea Recordurilor în localitatea gorjană Târgu Cărbuneşti! Un şofer a sunat la poliţie pentru a scăpa de…poliţie! Şoferul era disperat! Primise trei amenzi usturătoare în decurs de 10 minute, pe o distanţă de doar un kilometru!

În timp ce conducea autoturismul personal, de la Pojogeni spre Târgu-Cărbuneşti, bărbatul de 30 de ani a fost surprins de un echipaj de la Rutieră conducând cu 91 km/oră, viteză mai mare decât cea admisă de lege. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Şoferul amendat de trei ori, în doar 10 minute, a primit amenzi usturătoare

Conducătorul auto a primit o amendă de 1.300 de lei şi şi-a continuat deplasarea, însă susţine el, după câteva sute de metri, a fost tras din nou pe dreapta de acelaşi echipaj, care întorsese maşina şi a pornit pe urmele sale. Atunci, şoferul ar fi fost înregistrat cu o viteză de aproximativ 70 km/oră, în localitate. A urmat însă şi a treia sancţiune, la o distanţă de câteva sute de metri. Atunci însă, maşina poliţiei se afla în faţa sa, iar motivul ar fi fost acela că şoferul ar fi vorbit la telefon, în timp ce conducea autoturismul.

„Sunt şofer de tir. Am călătorit şi călătoresc în toată Europa, dar ceea ce mi s-a întâmplat acasă, la Târgu-Cărbuneşti, nu există pe pământ. De aceea am şi contestat în instanţă toate cele trei amenzi. Prima amendă am luat-o între localităţi, eram la ieşire din Pojogeni, pe curba care duce la Târgu-Cărbuneşti. M-au amendat de trei ori, în zece minute, pe o distanţă de un kilometru. A treia oară, după două amenzi de câte 1300 de lei, când am observat că mi se face un abuz, am sunat la 112 şi au venit trei poliţişti de la Târgu-Jiu. Mi s-a luat o declaraţie. Am făcut şi plângere la Parchet pentru abuz. Consider că este un abuz”, a declarat şoferul din Târgu-Cărbuneşti.

Prima contestaţie a bărbatului va fi analizată pe 17 octombrie, la Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, dată la care se va stabili dacă va achita prima amendă primită pentru viteză.

Sursă: gorj-domino.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×