ŞOCANT! VEDETA Antenei, la un pas de MOARTE! Accident incredibil

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/04/2015, 09:30
ŞOCANT! VEDETA Antenei, la un pas de MOARTE! Accident incredibil GALERIE FOTO

O mare vedetă a Antenelor a fost la un pas de moarte! Scenele şocante s-au petrecut în urmă cu puţin timp, în urma unui accident absolut stupid care a fost la un pas să se transforme într-o mare tragedie!

Daniel Buzdugan a trecut prin momente cumplite în urmă cu două luni. Realizatorul Radio Zu a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, după un accident casnic.

IMPACAREA ANULUI IN SHOWBIZ!!! E BOMBA SAPTAMANII!!!

Invitat în platoul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, Daniel Buzdugan a dezvăluit că a trecut prin momente extrem de dificile. Vedeta a spus că a căzut în baie şi era să-şi piardă viaţa. A scăpat cu mâna fracturată, fiind nevoie să treacă printr-o operaţie de patru ore.

FOTO SOC! Cruduţa, relaţie BOMBĂ!! Un „ŞEIC” plăteşte BANI GREI pentru ea!

„Am fost operat. Patru ore şi jumătate a durat toată chestia asta, dar eu am privit totul pozitiv. În mod normal, eu ar fi trebuit să ridic mâna după 6 luni, dar am reuşit după nici două. Mai mult decât atât, ieri am fost din nou la înot.

DRAMA!!! A MURIT!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

Doctorul mi-a spus că la cum am căzut puteam să fiu poate mort, poate paralizat. Am simţit că Dumnezeu m-a tras de ureche, căci ziua fusese la mormântul părintelui Arsenie Boca, iar când am ajuns seara în cameră, am alunecat în baie.

BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

Practic a fost scoasă mâna şi mi s-a pus un cui. Suntem foarte fragili şi putem pierde totul într-o secundă”, a spus Daniel Buzdugan la „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, citat de SPYNEWS.RO

DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! 

De asemenea, Buzdu, aşa cum este alintat realizatorul de la Radio ZU, a retrăit cel mai cumplit moment din viaţa lui. Acea dimineaţă, pe care cu siguranţă, nu o va uita niciodată, se anunţa a fi una obişnuită, la radio, alături de colegul lui, Mihai Morar.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Au râs, au glumit, au vorbit cu ascultătorii, însă, la un moment dat, zâmbetul i-a dispărut de pe faţă, şi preţ de câteva minute a tăcut…

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

„Eram la radio, în direct am aflat, am primit un telefon, că a murit tatăl meu. Toată familia era distrusă, mama era terminată. Am ajuns acasă, la Iaşi,…după o săptămână am prezentat Fortza ZU… la o săptămână după ce l-am înmormântat.

Mama era disperată, terminată, pentru că l-a iubit foarte mult pe tata. I-am zis, mamă, ăsta e finalul! Avem un contract, de intrare şi de ieşire”, a povestit Daniel Buzdugan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×