Şocant! Tentativă de asasinat împotriva preşedintelui Emmanuel Macron! Anunţul făcut de francezi!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/07/2017, 00:10
Şocant! Tentativă de asasinat împotriva preşedintelui Emmanuel Macron! Anunţul făcut de francezi!

Un bărbat a fost acuzat de complot împotriva preşedintelui francez, Emmanuel Macron. Acesta plănuia să-l asasineze pe Macron chiar de ziua naţională a Franţei, în timpul vizitei preşedintelui american Donald Trump, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Parchetului de la Paris, citat de CNN.

Un suspect în vârstă de 23 de ani a fost arestat miercuri în suburbia pariziană Argenteuil de către serviciile antiteroriste, sub acuzaţia de „activitate teroristă individuală”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbatul, care s-a descris ca fiind un naţionalist de extremă dreaptă, a declarat poliţiei că, prin asasinarea preşedintelui Franţei, acesta a dorit să „facă un manifest politic”.

Forţele de securitate au fost avertizate de utilizatorii unui site de jocuri video, după ce suspectul a postat despre presupusa intenţie, anunţând că doreşte să cumpere o armă de tip Kalashnikov pentru a comite un atac, conform presei franceze.

Autorităţile au declarat că este prea devreme pentru a confirma dacă suspectul are legături cu o altă reţea mai vastă.

Sursa: Realitatea.net

Închide ×