ŞOCANT! Un dinamovist la un pas să fie LINŞAT în parc!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
02/05/2014, 08:31
ŞOCANT! Un dinamovist la un pas să fie LINŞAT în parc!
Mitea, nr. 26.

Ziua de ieri a fost la un pas sa se termine urat pentru Andreea Tonciu si sora ei, Lorena, si crunt pentru Nicolae Mitea, fotbalistul care s-a trezit culcat la pamant, intr-un parc, de doi certareti.

Andreea Tonciu s-a enervat cumplit cand a auzit ca indivizii de pe strada se iau de aspectul ei

Tipete, imbranceli, pumni si injurii, paruieli, suturi, tensiune maxima si o aterizare fortata facuta de Nicki Mitea in gazon, dupa ce a fost luat pe sus de doi indivizi si aruncat cat colo pentru ca s-a bagat sa-si salveze iubita din ghearele acestora. Totul s-a petrecut in cursul zilei de ieri, in Oraselul Copiilor din Capitala, unde surorile Tonciu, insotite de tatal lor si de Nicky Mitea, au iesit la iarba verde, cum face orice om in ziua de 1 mai.De-a lungul vremii, s-au facut numeroase glume pe seama nasului brunetei sexyDin nefericire insa, cand se afla la intrarea in parc si astepta ca tatal ei sa parcheze masina, Andreea Tonciu a fost luata in colimator de un grup format din doi indivizi si o fata, care nu au avut altceva de facut decat sa se mire cu voce tare si sa faca glume si poante pe seama… nasului acesteia.Atat i-a trebuit lui Tonciu sa auda, ca se vorbeste si se rade de nasul ei, ca bruneta a luat foc pe loc si nu a mai tinut cont de nimic. Totul a degenerat intr-un scandal monstru. Baietii au sarit sa o apere pe fata care era cu ei, Mitea s-a repezit in apararea Andreei, s-au impartit pumni, cuvinte jignitoare si picioare fiecare pe unde a putut. Nicolae Mitea a fost la un pas sa iasa cel mai sifonat din aceasta disputa.

El s-a ales cu o tranta in gazon, unde a aterizat dupa ce a fost impins de unul dintre certareti, dar s-a ridicat imediat si s-a aruncat ca un leu in fata Andreei, punandu-se la mijloc intre ea si barbatii care erau furiosi.

Andreea Tonciu si iubitul ei, fotbalistul Nicki Mitea, au o relatie solida de cativa ani

“Am fost si noi in parc ca toata lumea, sa ne relaxam si sa ne plimbam si, ce sa vezi?, era sa ajungem pe la Politie! Doi taranoi, doi alcoolici, doi vai de ei, au gasit de cuviinta sa se ia de Andreea si de sora ei! Au recunoscut-o de la televizor si au inceput sa se ia de aspectul ei fizic. S-a iscat o cearta generala si m-am bagat, nu?, pai ce era sa fac?, sa le las asa?! M-au scuipat, m-au injurat. A venit si Politia, da. A fost chemata de paznicul din parc care s-a speriat si a actionat fara sa ne intrebe. Ne-am trezit cu echipajul langa noi. Nu am facut plangere, nu am mers la Circa si nu s-au dat amenzi, totul a fost aplanat acolo. Dar uite cum iti strica ziua doi d-astia, vai de mama lor. Acum suntem bine”, a declarat Nicolae Mitea in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

VEZI VIDEO AICI:

Sursa: wowbiz.ro

P: Pariază la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×