ŞOC! Socrul lui Neşu a făcut PUŞCĂRIE!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
13/05/2014, 08:33
ŞOC! Socrul lui Neşu a făcut PUŞCĂRIE!

Nicolae Gherman, socrul lui Mihai Nesu si fost functionar la Primaria din Oradea, a fost condamnat pentru complicitate la luare de mita, fiind arestat pentru 20 de zile in 2006!

Nicolae Gherman este tatal Mariei, sotia lui Mihai Nesu, care s-a separat de fotbalistul ce a fost victima unui tragic accident in 2011, in urma caruia a ramas paralizat de la gat in jos, In 2006, Gherman era socrul lui Nesu, pe atunci jucator la Steaua, si avea functia de consiler la Directia Economica a Primariei din Oradea.

Socrul lui Nesu a fost implicat intr-o afacere de coruptie: “In 2006, Nicolae Gherman a fost inculpat alaturi de lichidatorul judiciar Gabriel Salajan, tot pentru luare de mita. Initial, procurorii l-au acuzat pe Gherman de complicitate, tinta fiind lichidatorul care, prin intermediul functionarului, ar fi pretins si primit 45.000 lei pentru a atribui activele fostei ferme pomicole de stat Horticola Biharia, aflata in lichidare judiciara, fostei administratoare Floare Petricas. Banii fusesera gasiti sub masa din biroul lichidatorului, in timpul unui flagrant pornit de la denuntul femeii”.

La vremea respectiva, ziarul nota ca Gherman si Salajan au fost arestati preventiv pentru 20 de zile: Cert e ca, in baza probelor adunate, a doua zi dupa flagrant magistratii Tribunalului Bihor au decis sa-i aresteze pe amandoi, pentru 20 de zile”.

Ulterior au fost eliberati si cercetati in libertate, iar dupa trei ani s-a pronuntat sentinta, Gherman primind o condamnare la inchisoare de 2 ani cu suspendare : “Dupa trei ani de expertize si audieri, judecatorii au decis ca fapta ce i se imputa lichidatorului nu exista. Adevaratul vinovat era, de fapt, complicele sau, Nicolae Gherman, pe care magistratii l-au condamnat, insa, doar cu 2 ani cu suspendare!”.

Conform apropiatilor fostului fotbalist, primele certuri in familia Nesu au fost provocate chiar de implicarea lui Nicolae Gherman in afaceri necurate, aspect care nu i-a picat deloc bine, la capitolul imagine, lui Mihaita.

De altfel, se pare ca relatiile dintre familia Nesu si familia Gherman au fost mai degraba glaciale de-a lungul timpului, nici un membru al familiei Gherman, nici macar Maria, nefiind prezent, drept dovada, la inmormantarea mamei lui Nesu. Maria si Mihai s-au separat, dar n-au divortat si pe hartie, asa cum a anuntat in exclusivitate WOWbiz.ro, inca din toamna lui 2012!

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×