ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 11:27
ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede! GALERIE FOTO

Răzvan Simion şi Lidia Buble au dat naştere la cea mai controversată relaţie a anului în showbizz-ul autohton. Cînd toată lumea comenta vis-a-vis de amantlîcul dintre ei, vedeta de la Antena 1 a luat o decizie care a lăsat-o şi pe Lidia Buble cu gura căscată! Nimeni nu se aştepta ca acest lucru să se întîmple asta atît de rapid!

Când unii mai aveau suspiciuni cu privire la relaţia extraconjugală dintre Răzvan Simion (34 de ani) şi Lidia Buble (21 de ani), iată că orice urmă de îndoială poate fi ştearsă acum. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe matinalul de la Antena 1 intrând noaptea în blocul în care locuieşte cântăreaţa.

Nu a mai avut răbdare să divorţeze şi-n acte de femeia pe care a iubit-o timp de 15 ani şi căreia i-a dăruit doi copii, pe Ianca (10 ani) şi pe Tudor (6 ani)! Prezentatorul emisiunii “Neaţa”, de la Antena 1, Răzvan Simion, s-a mutat cu Lidia Buble în apartamentul cântăreţei aflat pe strada Traian din Bucureşti.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Deşi prezentatorul a ţinut să-şi lămurească situaţia amoroasă, el nu a recunoscut nici până acum că are o relaţie cu Lidia Buble. În schimb, a recunoscut că mariajul său a luat sfârşit.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

“De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri, este să o luăm pe cărări separate”, aceasta e confirmarea pe care matinalul a ţinut să o facă public. Şi drumurile lui duc acum spre apartamentul Lidiei.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×