ŞOC la Hollywood! Doi CELEBRI actori, AMANŢI de 30 de ani?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/03/2015, 14:34
ŞOC la Hollywood! Doi CELEBRI actori, AMANŢI de 30 de ani? GALERIE FOTO

Cine ar fi crezut? Ce femeie nu a oftat când l-a văzut pe Tom Cruise în „Top Gun” (1986)? Şi câte nu l-au visat pe Travolta cu gropiţele lui din obraji după ce au văzut „Grease” (1978)? Ce au în comun cei doi? Se iubesc în secret de aproape 30 de ani.

Bomba a fost aruncată de jurnaliştii americani de la revista „Star”! Relaţia dintre cei doi actori a început în 1985 când s-au întâlnit la o sală de fitness din Oregon. Travolta (61 de ani) se antrena pentru rolul din „Perfect” şi Tom Cruise (52 de ani) pentru rolul din „Top Gun”.

Amândoi erau deja adepţi ai scientologiei, iar John Travolta era într-o relaţie amoroasă de ochii lumii cu Brooke Shields. Travolta îşi luase licenţa de pilot, iar Tom încă învăţa pentru a putea zbura.

A fost suficient să zboare împreună din LA către Oregon pentru ca între ei să se înfiripe ceva.

Conform revistei, întâlnirile amoroase dintre ei au continuat, în ciuda faptului că Tom a fost căsătorit între 1987 şi 1990 cu Mimi Rogers, între 1990 şi 2001 cu Nicole Kidman şi între 2006 şi 2012 cu Katie Holmes, iar ultima i-a dăruit-o pe Suri.

Cei doi continuau să pozeze în bărbaţi fatali pentru a obţine roluri bănoase, în timp ce în viaţa privată aveau o altă orientare sexuală.

În 1991, Travolta se căsătoreşte cu Kelly Preston, care îi dăruieşte trei copii: Ella Bleu (14 ani), Jett (n. 1992 – d. 2009) şi Benjamin (4 ani). În ciuda faptului că a fost acuzat că ar fi avut relaţii cu un maseur, un pilot şi un tânăr antrenor de fitness, Travolta nu şi-a recunoscut niciodată adevărata orientare sexuală. Nici Tom Cruise nu a recunoscut vreodată că e bisexual.

sursa: click.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×