Andreea Bălan s-ar despărţi de George Burcea: „Bărbaților le plac femeile puternice, dar nu ca să trăiască cu ele”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/02/2020, 20:02
Andreea Bălan s-ar despărţi de George Burcea: „Bărbaților le plac femeile puternice, dar nu ca să trăiască cu ele”
Andreea Bălan s-ar despărţi de George Burcea

Un zvon care circulă în mediul online a cutremurat showbizul astăzi. Andreea Bălan şi George Burcea s-ar afla în prag de divorţ. Culmea, cântăreaţa confirmă o parte a bîrfelor prin măsurile luate pe net.

Andreea Bălan şi George Burcea se despart?

Andreea Bănică şi George Burcea se despart. Acesta este ultimul zvon ce circulă în mediul online. Pentru a susţine bârfele a postat un mesaj pe reţeaua de socializare care va fi foarte lămuritor pentru unii.

Deşi păreau o familie sudată, unită de cei doi copii, lucrurile se pare că nu sunt chiar roze între Andreea Bălan şi George Burcea. Şi ca un fel de confirmare, Andreea Bălan i-a şters comentariile soţului ei de pe contul său de socializare, apoi i-a dat unfollow.

Cântăreaţa i-a şters comenteriile şi i-a dat unfollow lui George Burcea

Şi, colac peste pupăză, a scris şi un mesaj care cam face lumină asupra relaţiei cu George Burcea. Andreea Bălan spune în postare că bărbaţilor le plac femeile puternice, dar doar de dragul cuceritului şi nu că vor să trăiască cu ele toată viaţa.

Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe reţeaua de socializare. Rămâne de văzut cum va evolua relaţia dintre cei doi, însă din mesajul Andreei Bălan, cuplul pare să aibă probleme mari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×