ŞOC! Bianca Slav a făcut întrerupere de sarcină după nuntă

Vasile Pârvan   
în Reality show
29/10/2013, 08:53
ŞOC! Bianca Slav a făcut întrerupere de sarcină după nuntă

Bianca Slav a făcut o întrerupere de sarcină, sîmbăta trecută, la cîteva săptămâni după nuntă, informează Libertatea.

Bianca era gravidă în 5 săptămîni, a anunţat Cătălin Măruţă, în emisiunea sa, de la Pro TV.
Joi seară, în clubul Princess din Capitală, unde a jurizat finala concursului „Miss Fata de la Pagina 5”, Bianca a mărturisit că are alte priorităţi nu îşi doreşte acum un copil.

„Nu am de gînd să rămîn însărcinată. Am alte priorităţi acum. Şi dacă s-ar întâmpla acest lucru am să îl ţin secret”, a declarat Bianca.
În urmă cu aproape două săptămîni, Bianca a fost operată la picioare, într-o clinică din Ungaria. Fosta asistentă TV a hotărît să-şi rezolve problemele pe care le are cu picioarele, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Victor Slav. Şi asta pentru că, se pare, din cauza acestor afecţiuni, roşcata şi-ar risca foarte mult sănătatea dacă ar rămîne însărcinată.

Vedeta a explicat în trecut faptul că dacă va hotărî să facă un copil, pe perioada cât va fi gravidă nu va putea merge, mai mult, îi va fi destul de greu să ducă o sarcină din cauza fragilităţi picioarelor, fiind nevoită să stea la pat.

„Dacă rămîn însărcinată eu nu mai pot merge. Efectiv sunt la pat. Nu am cum să duc sarcina aşa”, mărturisea acum cîteva luni Bianca Drăguşanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×