ŞOC! Adrian Cristea se însoară? Paparazzii l-au surprins

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/03/2015, 11:32
ŞOC! Adrian Cristea se însoară? Paparazzii l-au surprins GALERIE FOTO

Adrian Cristea (31 ani) nu mai are loc pe terenurile de sport, dar „marchează” în afara lor. „Prinţul” a fost surprins de paparazzii spynews.ro împreună cu iubita lui stomatoloagă în timp ce părea că plănuieşte ceea ce nici măcar cu Bianca Drăguşanu sau Denisa Nechifor, două dintre cele mai importante femei din viaţa lui, nu a îndrăznit să facă.

Vezi video AICI

Născut talent, rămas speranţă, Don Juan dâmboviţean Adrian Cristea înscrie mai mult în aşternut, iar, de când a lăsat terenul de fotbal pentru viaţa mondenă, are parcă şi mai mut succes la femei. De data aceasta, noua prinţesă din viaţa lui este un medic stomatolog cu care sportivul pare că are planuri mari de viitor.

adrian_cristea_iubita_inel

Sâmbătă, cei doi au fost surprinşi de paparazzii spynews.ro în timp ce părăseau un hotel de 5 stele din Capitală şi au mers ţintă într-un mall din zona de nord. Dichisiţi şi cu atitudine de porumbei, Adrian Cristea şi iubita s-au îndreptat către un magazin cu bijuterii, unde au studiat atent oferta. Ei bine, şi dacă pe terenul de fotbal nu mai aleargă atât de mult, pentru a-şi satisface iubita, fotbalistul s-a plimbat prin magazin mai nehotărât parcă decât partenera. După ce au analizat oferta, cei doi au plecat, dar nu acasă.

Citeşte mai multe pe www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×