Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie 2020. Se deschid porțile succesului pentru două zodii

Dan Suta   
în Horoscop
18/01/2020, 15:08
Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie 2020. Se deschid porțile succesului pentru două zodii
Soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie 2020, prilej cu care multe zodii vor putea face în sfârșit schimbările de care au tot tras în ultimele luni sau chiar ani întregi. Pentru mulți nativi urmează o perioadă a succesului pe plan profesional, iar unele zodii devin celebre.

Soarele în Vărsător pe 20 ianuarie: Vărsătorii și Leii strălucesc

Vărsătorii și Leii vor fi cei mai bucuroși de acest fenomen astrologic. Toate lucrurile restante vor fi rezolvate pe planul carierei. De altfel, pentru Vărsători e o perioadă bună în comunicare.

Abilitatea de a se face remarcați îi va duce departe, de ce nu chiar într-o funcție de conducere. Leii sunt și ei extrem de bine poziționați astral mai ales din după-amiaza zilei de 20 ianuarie.

Taurii au o perioadă excelentă pe plan amoros

Berbecii și Taurii au o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Vor privi cu mai multă atenție spre interiorul lor și își vor da seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat, acele lucruri care îi fac fericiți pe bune.

Gemenii trec printr-o perioadă confuză. Nu vor comunica suficient ori o vor face destul de stângaci, fapt pentru care vor fi nevoiți să se explice non-stop.

Racii au o perioadă liniștită. Lucrurile vor intra abia din 20 ianuarie pe făgașul normal pentru acei Raci care căutau anumite sensuri ale vieții.

Fecioarele sunt protejate de astre din 20 ianuarie și beneficiază de o serie de situații interesante, unele care le vor pune într-o lumină nouă chiar și pentru cei din familie.

Balanțele și Scorpionii vor fi extrem de bine poziționați din punct de vedere financiar. Soarele în Vărsător îi va ajuta să facă bani chiar și din piatră seacă.

Săgetătorii se vor lovi de tot felul de obstacole pe plan comunicațional, dar în cele din urmă se vor dezmetici. Vor ajunge la cea mai bună strategie pentru a se face auziți în fața inamicilor.

Capricornii și Peștii au o perioadă bună. Din 20 ianuarie sunt avantajați în sectorul amoros. Capricornii au noroc și în afaceri.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×