Smiley a refuzat Pro TV! Iata ce scuza a invocat artistul!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/05/2016, 15:44
Smiley a refuzat Pro TV! Iata ce scuza a invocat artistul!

PRO TV a achizitionat formatul de baza a unui show de talente, varianta pentru juniori, si se pregateste de zor pentru lansarea noii emisiuni.

Pana in acest moment, producatorii au batut palma cu Andra si Marius Moga, cei doi urmand sa fie jurati si sa aprecieze prestatiile micutilor inscrisi in concursul de talente. In ciuda eforturilor facute, cel de-al treilea jurat se lasa, insa, asteptat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Incercari si idei au fost de tot felul, dar persoana potrivita nu a fost inca gasita, producatorii sperand la un moment dat sa il convinga pe Smiley sa accepte si intre in proiect.
“Smiley nu a stat la discutii. A refuzat elegant spunand ca este angrenat deja in doua proiecte mari la TV si ca nu-i ajunge timpul sa se ocupe de muzica, sa compuna, sa stea in studio, de concerte si munca de la HaHaHa Production, compania sa”, ne-a declarat o persoana din tabara artistilor.

Din informatiile noastre, pentru postul de jurat au mai dat probe sau au purtat discutii Alex Velea si Dan Bittman.

Sursă: www.wowbiz.ro

Închide ×