FOTO. Smiley, ce LOVITURĂ! Femeia pe care O ADORA iubeşte alt bărbat!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/07/2015, 18:14
FOTO. Smiley, ce LOVITURĂ! Femeia pe care O ADORA iubeşte alt bărbat! GALERIE FOTO

Smiley nu şi-a ascuns atracţia sa faţă de Oana Zara, artistul flirtând cu ea şi îmbrăţişând-o în public, la finala de la ”Românii au talent”. CLICK PE POZE SUS IN GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI CU CEI DOI

Tânăra nu s-a lăsat însă prea mult impresionată de gesturile lui.

DOLIU! TRAGEDIE de ultima ora! Madalin Ionescu… 

Smiley nu are, se pare, mai deloc noroc în dragoste. După o secetă cam mare pe plan sentimental, tocmai când pusese şi el ochii pe o tânără frumuşică şi foarte talentată, sentimentele nu i-au fost împărtăşite.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Oana Zara, dansatoare şi coregrafă, nu s-a lăsat impresionată de semnalele pe care i le-a dat Smiley în finala de la ”Românii au talent” şi şi-a văzut de viaţa sa, din care face parte un artist mai puţin cunoscut, Bogdan Medvedi, cel care a dat însă lovitura cu trupa Maxim, odată ce a fost lansată piesa devenită hit, ”Sărutări criminale”.

IMAGINI BOMBA DE ULTIMA ORA CU ELENA UDREA LA PLAJA!!! VIDEO + FOTO!!! 

Ei bine, acesta este bărbatul pe care-l iubeşte Oana şi căruia aceasta îi face zilnic declaraţii de dragoste.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×