Smiley, macaragiu pentru o zi. Artistul a vrut să demonstreze ceva! GALERIE FOTO şi VIDEO

Filon Stan   
în Galerie foto
05/11/2017, 00:01
Smiley, macaragiu pentru o zi. Artistul a vrut să demonstreze ceva! GALERIE FOTO şi VIDEO GALERIE FOTO

Cântăreţul Smiley a lăsat muzica deoparte pentru o zi şi s-a urcat în macara, la 40 de metri înălţime, pentru a încuraja tinerii să se orienteze spre o astfel de meserie. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Smiley a vrut să transmită un mesaj liceenilor care nu vor să urmeze o facultate, după ce a aflat de la ştiri că în România există meserii bine plătite, care nu necesită studii superioare, dar care din păcate nu atrag prea mulţi tineri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Smiley, macaragiu pentru o zi pentru tinerii liceeni care nu merg la facultate

Printre acestea se numără: controlor de trafic aerian, sudor in argon, alpinist utilitar, macaragiu (plătiţi în medie cu 3000-3500 de lei pe lună), grefier sau somelier (4000-4500 lei pe lună).  Astfel, artistul a ales să se transforme pentru o zi în macaragiu, încercând să-i convingă pe tineri să opteze pentru o astfel de meserie, făcându-şi cunoscută propria experienţă pe vlogul său Smiley Omul.

„Sunt foarte multe meserii care nu necesită studii superioare care se plătesc foarte bine. Am văzut că sunt foarte mulţi absolvenţi de facultate cară rămân fără job-uri şi am zis că e o opţiune să nu faci facultatea dacă poţi să înveţi o meserie“, a declarat Smiley pentru Ştirile Pro TV.

IFrame

Închide ×