Smiley, gest impresionant pentru un băieţel de 10 ani cu cancer pe creier!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/02/2016, 00:00
Smiley, gest impresionant pentru un băieţel de 10 ani cu cancer pe creier! GALERIE FOTO

La varsta la care alti copii se bucura de copilarie, Tibi a fost diagnosticat cu tumoare cerebrala. Pentru acesti copii, implinirea unui vis e un lucru extrem de important.

Cea mai mare dorinta a lui Tibi era sa-l cunoasca pe Smiley, asa ca artistul a aparut ca o magie in viata lui cu ajutorul unei fundatii umanitare.

Tibi a scris singur o scrisoare catre o fundatie umanitara si cei de acolo au facut posibil indeplinirea acestui vis. Baietelul e fanul lui Smiley de cand era mic. Are in locuinta un mic altar cu obiecte cu artistul. Micutul a ramas fara cuvinte cand l-a vazut pe Smiley in fata lui. Artistul a vorbit cu Tibi si l-a invatat chiar sa bata la tobe.

Micutul a primit de la idolul sau o mulltime de daruri: un tricou, o cana, o amuleta, un cd cu muzica lui Smiley si un autograf. mai presus de toate insa a fost timpul pe care micutul l-a petrecut in compania artistului.

„Pentru mine fiecare intalnire cu copiii este foarte interesanta pentru ca mie imi place sa-i ascult si sa vad lumea prin ochii lor. Discutia cu el a fost foarte emotionanta si sper ca lucrurile pe care le-am discutat cu el sa ramana intre noi si sa faca ceea ce i-am spus eu”, a spus emotionat Smiley.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×