Smiley, despre noul sezon de la Românii au Talent: Nu am crezut că există așa ceva

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
08/02/2019, 15:23
Smiley, despre noul sezon de la Românii au Talent: Nu am crezut că există așa ceva GALERIE FOTO
Smiley, despre noul sezon de la Românii au Talent: Nu am crezut că există așa ceva

Smiley a vorbit despre noul sezon de la Românii au Talent! Vedeta de la PRO TV a fost lăsat cu gura căscată de la prima ediție din noul sezon.Nu am crezut că există, atenție, nici nu m-am gândit la așa ceva!”, a spus Smiley despre una dintre reprezentațiile care l-au impresionat în noul sezon de la Românii au Talent. 

Emisiunea revine la Pro TV pe 8 februarie, de la ora 20:30. În noul sezon revine în formatul emisiunii și Mihai Petre. Dansatorul și coregraful lansat de Pro TV îi ia locul în juriu Mihaelei Rădulescu. Aceasta din urmă a acceptat oferta de a prezenta emisiunea Ferma. Smiley, care are o relație încă nerecunoscută cu Gina Pistol, a povetit cum au decurs filmările la noul sezon din „Românii au talent”.

Smiley, despre noul sezon de la Românii au Talent! Bă, ești prost? Vorbeam singur

Smiley a fost lăsat cu gura căscată la prima ediție a emisiunii Românii au talent. Aceasta debutează pe 8 februarie la PRO TV cu începere de la ora 20:30. „Ce am văzut în acest sezon este ceva ce nu am crezut că există! Am rămas uimit! Nu am crezut că există, atenție, nici nu m-am gândit la așa ceva! Nu este niciun truc! Spuneam singur: Bă, ești prost? Vorbeam singur”, a spus Smiley despre experiențele din noul sezon de Românii au Talent.

Așa arată juriul de la „Românii au Talent” în noua ediție

Cel mai așteptat moment al emisiunii este revenirea lui Mihai Petre în juriu. Smiley a dezvăluit ce probleme a avut acesta la revenirea în emisiune și cu cine a avut cele mai mari dispute„Mihai Petre este extrem de exigent și riguros. El reușește cumva să fie cinic și bun în același timp! O să-l vedeți și foarte emoționat! Are foarte multe divergențe cu ceilalți membri ai juriului, ce-i place lui FlorinCălinescu nu-i place lui. Când nimeni nu vede nicio greșeală, se găsește Mihai Petre să comenteze ceva! Nu e o surpriză!” , a comentat Smiley revenirea lui Mihai Petre printre membrii juriului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×