Avanpremieră Românii au Talent, la PRO TV: Ce vedem în sezonul 9

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 13:04
Avanpremieră Românii au Talent, la PRO TV: Ce vedem în sezonul 9 GALERIE FOTO
Românii au talent aduce momente superbe în sezonul cu numărul 9!

Sezonul 9 al emisiunii Românii au Talent este din ce în ce mai aproape. Diversitatea momentelor și creativitatea concurenților din acest sezon întrece limitele. Anul acesta, juriul format din: Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu este pregătit să întâmpine cele mai bune momente pe care urmează să le vadă românii și să aprecieze orice act artistic.

De asemenea, unul dintre jurați a surprins deja cu apăsarea primului buton auriu care îl duce pe concurent direct în semifinale. „Ești cel mai amuzant tip pe care l-am văzut. Ai avut cea mai palpitantă reprezentație pe care am vazut-o pe scenă’, a spus Andi Moisescu unui concurent.

Sezonul 9 Românii au Talent a suprins deja un buton auriu!

Încă de la începutul preselecțiilor s-au arătat concurenți cu acte superbe, astfel că primul buton golden buzz. Prima ediție din noul sezon Românii au Talent a adus momente de neuitat pentru jurați și pentru public. „Întotdeauna am crezut că show-ul acesta este despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră’, a spus Mihai Petre. Emisiunea începe vinerea aceasta, pe PRO TV, la orele 20:30.  „Un lucru e clar: Mihai Petre are o reputatie de dur. Este considerat cel mai de temut dintre jurati si la „Dansez pentru tine”, si la „Romanii au talent”, dar are, insa, si o latura simpatica” , au spus cei de la PRO TV de apariția lui Mihai Petre ca jurat în sezonul cu numărul 9.

Românii au Talent începe vineri, pe PRO TV, la 20;30
Jurații de la Românii au Talent

Eu trăiesc la maximum fiecare zi de filmare la «Românii au talent», râd în hohote, plâng, îmi ţin respiraţia… Noul sezon duce totul la extrem, cred că toţi vor simţi tensiunea imensă. Imposibilul chiar devine posibil în sezonul 9”, a spus Andra Măruță. „Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar că e sezonul suprem”, a declarat juratul Florin Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×