Smiley a băgat spaima în producători la „VOCEA ROMANIEI”

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
04/08/2015, 12:11
Smiley a băgat spaima în producători la „VOCEA ROMANIEI”

Smiley a şocat pe toată lumea în momentul în care a cerut să fie oprite filmările pentru noul sezon al emisiunii în care este jurat. S-a simţit rău.

Concerte peste concerte, nopţi albe în studioul de înregistrări, plus o grămadă de filmări, interviuri şi apariţii TV. Toate astea fac parte din programul încărcat al simpaticului Smiley. Cu atâtea pe cap, e şi firesc să clachezi la un moment dat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Doar că pe Smiley l-a lovit fix când nu trebuia: în timpul filmărilor la “Vocea României”, emisiune ce va intra în grila de toamnă a PRO TV. Nu mai departe de săptămâna trecută, pe când filmările pentru audiţiile pe nevăzute erau în toi, unul dintre juraţi a zis “stop joc!”.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Dureri în partea stângă

Loredana, Marius Moga şi Tudor Chirilă nu au înţeles iniţial ce se petrece. Potrivit surselor din public şi din echipa de producţie, Smiley a acuzat dureri puternice în partea stângă. Imediat, bunul lui prieten şi tovarăş de nebunii, Pavel Bartoş, a sărit să îi facă un masaj la mâna stângă, altcineva a adus o pastilă, iar după mai bine de 15 minute de “doftoricit”, timp în care producătorii şi colegii solistului au stat ca pe ace, juratul a redevenit “apt de muncă”.

DIVORŢ CUTREMURĂTOR! SUPERVEDETA A FOST PĂRĂSITĂ DE SOŢ! MOTIVUL E INCREDIBIL! E VORBA DESPRE O SINUCIDERE!

După o aşa sperietură, poate că Smiley ar trebui să se odihnească mai mult, nu de alta, dar nu sunt puţini cei care vor să îl vadă cât mai des şi mai ales sănătos. În plus, o vizită la medic, pentru a afla exact ce-l doare, n-ar fi o idee rea.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×