Probleme de ULTIMA ORĂ pentru Smiley! Anunţ TERIBIL

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/07/2015, 09:55
Probleme de ULTIMA ORĂ pentru Smiley! Anunţ TERIBIL

Smiley are probleme după ce Direcţia de Finanţe Publice Argeş a decis să-l execute silit pe artist.

Cântăreţul nu este de acord, şi a contestat în instanţa procedura.

ACUM!!! CLIPE DRAMATICE LA SPITAL PENTRU GABRIEL COTABITA!!! FAMILIA E IN LACRIMI SI SE ROAGA!!!

Smiley, pe numele său real artistul o are deschisă pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria, este unul din artiştii de top din România şi câştigă sume importante bani, mai ales că cere şi 10.000 de euro pentru un spectacol susţinut împreună cu trupa sa.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! FOTOGRAFII CU ROXANA VANCEA. GOALĂ, LA PLAJĂ! SE VEDE… 

Cu toate acestea, potrivit România TV, Direcţia de Finanţe Publice Argeş a cerut executarea silită a artistului. Smiley are firma înregistrată în acest judeţ, el fiind născut în Piteşti, iar, cel mai probabil, cererea celor de la ANAF are legătură cu societatea sa. Chiar şi aşa, vedeta s-a considerat însă nedreptăţită, motiv pentru care a făcut în instant o contestaţie a executării silite şi acum aşteaptă decizia magistraţiilor.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! VIDEO + FOTO! VEZI CUM SE RELAXEAZĂ ÎN AREST!

În luna mai, Smiley a colaborat cu Sore, Fely, Cabron, Giulia Anghelescu, Peter Pop şi Jazzy Jo, iar munca i-a fost răsplătită pe măsură.

În condiţiile în care echipa lui Smiley încasează, pentru un videoclip, în jur de 4.000 de euro, iată că numai în luna mai artistul şi colegii săi şi-au rotunjit veniturile cu 120.000 de euro.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×