Slav şi sosia Biancăi, suspect de apropiaţi în club! „I-am făcut complimente, iar el…”- Vezi de ce a dezamăgit-o Victor pe Ela!

Ionuţ Cataramă  
înReality show
04/03/2014, 08:23
Slav şi sosia Biancăi, suspect de apropiaţi în club! „I-am făcut complimente, iar el…”- Vezi de ce a dezamăgit-o Victor pe Ela!GALERIE FOTO

Victor Slav si Ela au dat nas in nas in club. Cum roscata e indragostita de sotul Biancai, nu a ratat ocazia sa mearga la el si sa ii vorbeasca.

Ela s-a apropiat de el si si-au facut „confesiuni” la ureche.

media_139387994824179600
„Am mers la el, l-am intrebat ce face si i-am facut complimente. I-am spus ca arata bine, el mi-a raspuns la fel. Mi-a zis ca ii spusesera prietenii ca „doamna Slav” e in club, dar era vorba despre mine. Cand am vazut blitz-urile, m-am intors cu spatele. Trebuia sa isi dea seama ca eu nu vreau sa ma promovez pe spatele lui. Mi-am cerut scuze, dar se pare ca nu a inteles nimic”, a spus Ela la WOWbiz.

Victor Slav a dezamagit-o crunt. „Mi-am schimbat parerea despre el. Imi place mult ca barbat, dar lasa de dorit cand vine vorba de comportamentul lui”, a completat tanara care seamana izbitor cu Bianca Slav.

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×