Slăbiţi 10 kilograme în doar o lună cu Apa Sassy

Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
12/02/2018, 00:01
Slăbiţi 10 kilograme în doar o lună cu Apa Sassy

Totuşi, pe lângă o dietă co respunzătoare şi o acti vitate fizică regulată, a devenit destul de populară în întreaga lume utilizarea Apei Sassy.

Creată de o jurnalistă americană

Apa Sassy vă ajută să scăpaţi de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt şi cu efect pe termen lung. Cea care a creat această apă este Cynthia Sas, o jurnalistă educată. Sas a încercat să încurajeze femeile să-i urmeze exemplul prin consumul acestei ape revoluţionare, consum ce trebuie acompaniat de un exerciţiu fizic regulat. Pentru că a avut parte de numeroase probleme cu greutatea, a căutat în nenumărate rânduri diverse diete care să o ajute să slăbească, Cynthia oprindu-se la acest preparat. Jurnalista a creat această dietă şi a patentat-o, rezultând unul dintre cele mai eficiente produse dietetice existente.

Slăbiţi până la 10 kilograme

Dacă veţi consuma în mod regulat această apă, într-o lună, fără prea mult efort şi fără riscuri asupra sănătăţii, se poate ajunge la o pierdere în greutate de până la 10 kilograme.

Dacă vreţi să vă preparaţi singuri Apa Sassy veţi avea nevoie de: doi litri de apă, o linguriţă cu rădăcină de ghimbir ras, un castravete mediu tăiat felii, o lămâie cu coajă şi şapte frunze de mentă proaspătă.

Mod de preparare: fierbeţi apa şi aşteptaţi să se răcească. Puneţi-o apoi în reci pientul de sticlă. Tăiaţi felii lămâia şi cas travetele şi adăugaţi-le în apăîmpreună cu 12-15 frunze de mentă şi o linguriţă cu vârf cu ghimbir ras. După ce le-aţi combinat, acest amestec se ţine la frigider peste noapte. Prin urmare, apa se pre găteşte de seara şi se consumă în cepând cu dimineaţa următoare.

Jurnalista din SUA spune că va trebui ca dimineaţa să strecuraţi amestecul şi să beţi numai lichidul rezultat. Ea afirmă că este necesar să începeţi să beţi această apă încă de dimineaţă, în porţii mici. Până seara trebuie consumată toată, iar la lăsarea nopţii se va prepara din nou pentru a doua zi.

Cât durează

Trebuie să efectuaţi această dietă pentru un interval de 30 de zile şi veţi avea rezultate uimitoare. În cursul acestei diete, puteţi avea câte mese vă doriţi, însă nu trebuie să beţi nimic altceva decât Apa Sassy. Puteţi să o luaţi cu voi oriunde mergeţi, trebuie doar să aveţi puţină bunăvoinţă. BBC arată că nu sunt contraindicaţii majore în aplicarea acestei diete cu apă, dar Cynthia Sas nu recomandă consumul de către femeile însărcinate sau de cele care alăptează. Ea spune că băutura nu este recomandată persoanelor care suferă de gastrită sau de ulcer şi nici celor care se ştiu că sunt alergice la unul dintre ingredientele ce o alcă tu iesc. Jurnalista a menţionat, în tr-un inter viu pentru BBC, că rezultatele cel mai bune, în ceea ce priveşte pierderea în greutate, le-au avut per soanele care, pe lângă acest consum de apă, au efectuat periodic şi exerciţii fizice, acestea pierzând până la 12 kilo grame într-o lună. După în cheierea interva lului, puteţi menţine greutatea cor porală la care aţi ajuns pentru timp îndelungat dacă veţi consuma a ceastă apă măcar o zi pe săptămână.

Această băutură delicioasă vitalizează şi revigorează organismul, are un efect pozitiv asupra tractului digestiv şi, cel mai important, este săracă în calorii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×