Slăbeşte cu… shaorma! Dieta se ţine timp de şase săptămâni şi se slăbeşte serios

Filon Stan   
în Hotnews
04/10/2017, 00:00
Slăbeşte cu… shaorma! Dieta se ţine timp de şase săptămâni şi se slăbeşte serios

Slăbeşte cu shaorma! Este greu de crezut, dar se poate! Regimul durează şase săptămâni şi te poate ajută să slăbeşti dacă ştii ce să alegi din meniu. Cu toţii râmnim la o shaorma cu de toate, mai ales când o vezi în fiecare zi, la colţul străzii. De multe ori ne abţinem, de tot atâtea ori, cedăm tentaţiei. Dar ne simţim vinovaţi după aceea.

Nutriţioniştii susţin însă că se poate slăbi cu produse de tip fast-food. Dieta fast-food poate părea, în prima instanţă, ceva imposibil, căci acest tip de mâncăruri este adesea asociat cu un stil de viaţă nesănătos care duce, mai mereu, la îngrăşare. Dar un regim de şase săptămâni cu produse fast-food atent alese te poate ajuta la slăbit. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dieta cu shaorma, fără sosuri albe

Cu dieta fast-food poţi mânca pui la grătar, cartofi copţi, chili, fructe parfait, castraveciori muraţi, morcovi raşi şi salată de varză fără nicio problemă. Însă, în loc să alegi un produs împachetat în chifle, trebuie să optezi pentru lipie, căci conţine mai puţine calorii şi este chiar mai sănătoasă decât pâinea. Dincolo de această regulă, orice produs alimentar prăjit este strict interzis. Cu alte cuvinte, nu poţi mânca pui, vită sau porc prăjit şi nici cartofi prăjiţi.

Cât despre sosurile de salate, în loc de cele albe, adesea pe bază de maioneză, alege sos vinegret. În felul acesta, excluzând sosurile pe bază de maioneză, poţi elimina 130 de calorii la o singură masă. Poţi transforma shaorma într-o masă sănătoasă dacă ceri să ţi-o facă astfel: să pună pui sau vită, de preferinţă, nu porc, să pună salată, castravecior, morcovi raşi, ceapă, dacă îţi place, sare, piper şi atât. Fără sosurile specifice şi fără cartofi prăjiţi. Înfăşurată în lipie te vei bucura astfel de o masă sănătoasă, fără a avea un surplus caloric. Mai mult, optează pentru o shaorma mică sau medie, niciodată pentru una mare.

Dacă eşti obişnuit să mănânci cel puţin o dată pe zi la fast-food sau la restaurant tip fast-food şi urmezi aceste reguli, aşadar renunţi la prăjeli, la sosuri, la sucuri şi alegi lipie în loc de chiflă, vei reuşi să slăbeşti în câteva săptămâni câteva kilograme bune. Dacă reuşeşti să mănânci ceva foarte uşor (un iaurt, un piept de pui la grătar şi atât) seara, kilogramele date jos vor fi chiar mai multe.

Puiul grill în lipie şi cu tot felul de legume, dar fără maioneză sau alte sosuri, este foarte săţios, deci nu vei simţi că faci foamea ţinând cură. Iar cel mai important, conţine mult mai puţine calorii decât un hamburger sau o shaorma “cu de toate”.

Închide ×