Situaţie neprevăzută! Dani Oţil a izbucnit în lacrimi, pe scenă, în timp ce vorbea despre femeia pe care o iubeşte!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/12/2015, 18:21
Situaţie neprevăzută! Dani Oţil a izbucnit în lacrimi, pe scenă, în timp ce vorbea despre femeia pe care o iubeşte! GALERIE FOTO

Dani Oţil se vinde dur însă, în realitate, este un tip extrem de sensibil. Aseară, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a părăsit în lacrimi scena pe care se afla în calitate de gazdă pentru un eveniment de strângere de fonduri pentru bătrâni singuri, aflaţi în azile, după ce a vorbit despre părinţii lui, în special despre mama şi bunica sa.

”Mă duc rar pe acasă şi, de la an la an, îmi dau seama când o privesc pe mama că seamănă acum cu bunica, bunica e şi mai bătrână, iar bunicul….” Amintirea celui ce a fost ”bunul” său i-a umplut ochii de lacrimi şi vocea tremurândă i-a fost brusc sugrumată de emoţie, moment în care şi-a întrerupt discursul şi a abandonat microfonul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Conform celor explicate ulterior de Oţil, părinţii i-au adus la cunoştinţă telefonic că bunica sa, femeia la care ţine ca la ochii din cap, nu este tocmai bine.

Astfel, prezentatorul s-a apropiat emoţional de situaţia bătrânilor aflaţi în grija căminelor – câţiva chiar au fost prezenţi la spectacolul caritabil cu pricina-, şi tocmai de aceea şi-a deschis sufletul.

Alături de Oţil s-au aflat pe scena spectacolului”Fii mai bun!”, ce a avut loc într-un centru comercial, Florin Chilian, Mihai Mărgineanu Band, Emeric Imre, dar şi cea mai mare solistă de muzica lăutărească în viaţă, Gabi Luncă.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×