Situaţie incredibilă! Răzvan Simion, vacanţă în acelaşi loc şi cu nevasta, şi cu amanta!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/08/2015, 11:41
Situaţie incredibilă! Răzvan Simion, vacanţă în acelaşi loc şi cu nevasta, şi cu amanta! GALERIE FOTO

In aceste momente, Razvan Simion se afla alaturi de amanta sa, Lidia Buble, intr-o vacanta in Grecia. Imediat ce se va intoarce, prezentatorul tv va pleca cu sotia si cei doi copii catre aceeasi destinatie. Dupa 15 ani de casnicie, Razvan Simion i-a spus adio sotiei sale, cea alaturi de care are doi copii.

Imediat dupa ce a parasit caminul conjugal, prezentatorul TV a inceput o relatie cu Lidia Buble, revelatia muzicala a anului.Desi au existat imagini cu Razvan iesind din casa cantaretei, cei doi nu au infirmat ca se iubesc, insa nici nu au confirmat faptul ca formeaza un cuplu.

RS 1

Miercurea trecuta, Razvan si Lidia au plecat in vacanta in Grecia, in insula Samothrak, la un hotel de patru stele, alaturi de o gasca de prieteni. Aceasta este prima vacanta pe care cei doi o au in calitate de indragostiti, iar romanii prezenti in hotel sustin ca vedeta Antenei 1 nu a renuntat la ochelarii de soare si la palarie, temandu-se, probabil, ca va fi recunoscut.

Isi duce sotia in vacanta!

In curand, Razvan Simion va mai pleca intr-o vacanta, de data aceasta cu sotia si cei doi copii. Culmea, moderatorul a ales aceeasi destinatie, Grecia. „Razvan nu si-ar neglija vreodata copiii! Ii adora si le face toate poftele, petrece mult timp in compania lor”, aus spus apropiatii colegului lui Dani Otil.

RS 3

Ca in fiecare an, vedeta tv va merge, si de data aceasta, cu familia in concediu. Astfel, desi s-au despartit, Razvan si sotia lui vor pleca impreuna, in Grecia, totul de dragul copiilor lor. Culmea, destinatia va fi aceeasi precum cea in care a mers alaturi de Libia Buble. Ce-i drept, pentru acest sejur, barbatul a ales o alta statiune.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×