Site-ul Primăriei Municipiului București, spart de hackeri! Ce mesaj au lăsat aceștia

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/08/2018, 13:16
Site-ul Primăriei Municipiului București, spart de hackeri! Ce mesaj au lăsat aceștia
Site-ul Primariei Capitalei a fost atacat de hackeri!

Site-ul Primăriei Municipiului București a fost atacat de hackeri, care au lăsat o serie de masaje pe pagina oficială a Primăriei Capitalei. Rețeaua de hackeri se numește „The Shadow Brokers”, aceștia au publicat de nenumărate ori mesaje injurioase pe pagina cu pricina, însă administratorii site-ului i-au suspendat.

Mesajele postate de hackări sunt injurii la adresa Partidului Social Democrat.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat solicitarea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza o manifestaţie de protest în Piaţa Victoriei, pe 10 august, la care sunt anunţate să participe un milion de persoane.

Peste un milion de protestatari sunt așteptați în Piața Victoriei

Românii din diaspora s-au grăbit să ajungă în țară, iar autoritățile au început să ia cu asalt Piața pentru a-i întâmpina pe protestatari.

În urma întâlnirii de lucru cu reprezentanţii tuturor instituţiilor responsabile de ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţenilor – Prefectura Capitalei, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada de Poliţie Rutieră, Poliţia Locală, Jandarmeria, SRI, RATB, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi reprezentanţi ai Direcţiilor din Primăria Capitalei cu atribuţii în acest domeniu – primarul general Gabriela Firea a aprobat solicitarea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza o manifestaţie de protest în Piaţa Victoriei, în data de 10 august, la care sunt anunţate să participe un milion de persoane.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×