Site-ul pe care vezi gratuit toate filmele şi serialele

Iuliana Spirache   
în Hotnews
20/10/2015, 14:29
Site-ul pe care vezi gratuit toate filmele şi serialele

Dacă vă număraţi printre cei care au dezvoltat o fascinaţie pentru Popcorn Time, trebui să ştiţi că serviciul supranumit Netflix pentru piraţi s-a transformat din aplicaţie în website.

Deşi la prima vedere Popcorn Time s-ar afla la limita legalităţii, deoarece nu vă obligă să mai descărcaţi manual filme de pe torrent, tot conţinutul multimedia servit prin această platformă este piratat.

Ca urmare, folosindu-l, vă asumaţi câteva riscuri, mai ales dacă vă aflaţi într-o ţară occindentală în care mulţi internauţi au fost deja notificaţi în legătură cu ilegalitate respectivului gest.

Trecând însă pe acest preambul, dacă sunteţi împăcaţi cu voi, merită să aveţi în vedere că Popcorn Time sau Netlfix pentru conţinut piratat tocmai a fost portat online.

Sistemul folosit la crearea sa se bazează pe o tentativă anterioară intitulată Popcorn In You Browser. Încercarea însă nu a fost foarte trainică deoarece se baza pe servicii terţe pentru a funcţiona.

În spatele noului website cu o interfaţă foarte similară cu cea a serviciului legal Netflix, se află un tânăr de doar 15 ani.

Click aici pentru mai multe detalii

Sursă: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×