Sistine, fiica lui Sylvester Stallone, este de o frumusețe răpitoare. Tânăra de 21 de ani este și ea actriță

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 16:12
Sistine, fiica lui Sylvester Stallone, este de o frumusețe răpitoare. Tânăra de 21 de ani este și ea actriță GALERIE FOTO
Sistine Stallone este fiica mijlocie a lui Sylvester Stallone. Sursa foto: Instagram Sistine Stallone

Sylvester Stallone are cu ce se mândri. Fiica mijlocie a acestuia, Sistine Stallone, are 21 de ani și este una dintre mândriile starului hollywoodian. Tânăra își împarte cariera între agențiile de modelling și cinematografie, iar recent a participat la lansarea primului ei film, unul în care este protagonistă.

Sistine, fiica lui Sylvester Stallone, model și actriță de succes

Vedeta a fost surprinsă recent la un eveniment monden, la lansarea unei colecții Ralph Lauren în Statele Unite. Sistine este extrem de populară pe rețelele de socializare, unde se bucură de aprecierile tuturor celor care îi urmăresc activitățile profesionale.

Numai pe rețeaua Instagram, Sistine are peste un milion de urmăritori. Fata lui Sylvester Stallone a apărut în luna august la lansarea filmului „42 Meters Down Uncaged”, unde are rolul principal. Lansarea peliculei a avut loc în sălile de cinema din America pe 16 august 2019, iar producția s-a bucurat de un real succes.

fiica lui sylvester stallone, sistine stallone
Sistine și surorile sale, la evenimentul Ralph Lauren. Sursa foto: Instagram Sistine Stallone

Sistine, contracte cu Chanel și Dolce & Gabbana

În anul 2017, Sistine a fost ambasador al celei de-a 74-a ediții a ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur, alături de surorile sale, Sophia și Scarlet. Fiica lui Stallone s-a remarcat în special ca fotomodel. A participat în mai multe campanii publicitare pentru o serie de case de modă printre care Dolce & Gabbana și a fost cooptată și de Chanel pentru o defilare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×