Sistemul online al cardurilor de sănătate a căzut iar! Reacția șoc a unui medic: “Băi, nesimțiților, vă spun ca «Paraziții»: «Să vă trag în…»”

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 11:38
Sistemul online al cardurilor de sănătate a căzut iar! Reacția șoc a unui medic: “Băi, nesimțiților, vă spun ca «Paraziții»: «Să vă trag în…»” GALERIE FOTO
Sistemul online al cardurilor de sănătate a căzut iar! Reacția șoc a unui medic: “Băi, nesimțiților, vă spun ca «Parazitții»: «Să vă trag în...»”. Sursa foto: Oana Şlemco

Postarea făcută pe Facebook de un doctor din județul Suceava după ce sistemul online al cardurilor de sănătate a căzut iar face valuri pe internet. Nemulțumit și furios, în același timp, pe situația delicată, Florin Haidamac a scris un mesaj acid la adresa oficialilor de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate care se ocupă de mentenanţa sistemului. În rândurile așternute pe Internet, el s-a folosit de versul unei melodii cântată de trupa “Paraziții”.

Mesajul incredibil al medicului de familie Florin Haidamac a fost însoțit de o fotografie pe care a făcut-o după ce sistemul online a cazut iar. Postarea lui a stâns numeroase comentarii și a fost distribuită de mai multe ori.

Reacția unui medic după ce sistemul online al cardurilor de sănătate a căzut din nou

Printre gândurile transmise se numără și faptul că angajații care se ocupă de mentenanţa sistemului trebuie să le ceară scuze public pacienţilor care nu pot beneficia de reţete compensate.

“Nesimțirea celor care se ocupă de sistemul integrat de multe sute de milioane de euro din bani publici nu are limite. De la începutul lunii decembrie sistemul funcționează doar cu noroc. Cu întârzieri și blocaje. Să le fie rușine celor care se ocupă de mentenanță și să își ceară scuze public pacienților care nu pot beneficia de rețete compensate. În plină creștere a numărului de viroze. Băi, nesimțiților, sunt copii care au nevoie de tratament. Vă doare-n cur, nu? Atunci vă spun că «Parazitii»: «să vă trag în șut în posterior, de să-l simțiți în interior»”, a scris Florin Haidamac pe pagina personală de Facebook.

Aceasta e postarea pe care medicul Florin Haidamac a făcut-o pe pagina lui de Facebook după ce sistemul online al cardurilor de sănătate a picat din nou

“Care scuze?! Crezi că le pasă? Clar că cineva are interes să facă economie din acest sector”, “În ultimul timp, mai mult nu funcționează și singurii care sunt sancționați sunt medicii!!”, “Și CAS-ul nu spune nimic, la ei totul funcționează ??”, “Aproape la fiecare început de lună sunt câteva zile în care nu funcționează programul. Și oamenii a căror viață depinde de medicamente și le procură contra cost. Și așa face statul economii și anunță mereu creșteri peste creșteri și-o bunăstare nemaipomenită…”, “În mod clar, ei fac mari economii prin nevalidarea actelor medicale și a rețetelor…” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de postarea doctorului Florin Haidamac.

Florin Haidamac este medic de familie în comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava, bloger şi autorul mai multor cărţi, titrează adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×