Sinuciderile nu au legătură cu jocul Balena Albastră! DIICOT a clasat toate dosarele

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
02/02/2018, 18:10
Sinuciderile nu au legătură cu jocul Balena Albastră! DIICOT a clasat toate dosarele

Procurorii DIICOT susţin că nu există nicio legătură între decesele mai multor copii şi jocul Balena Albastră! Toate cazurile deschise în România au fost clasate!

Anchetatorii au investigat cinci cazuri de sinucideri şi alte cinci de copii care s-au rănit singuri, dar le-au clasat pe toate. Procurorii spun că nu au găsit dovezi care să indice că actele sinucigase au fost provocate de cei care au legătură cu celebrul joc Balena Albastră.

Jocul Balena Albastră nu a ucis pe nimeni în România, potrivit DIICOT

În luna iunie a anului trecut, reprezentanţi ai ţării noastre şi cei din Franţa, Bulgaria, China au discutat despre acest joc şi despre efectele sale. Cei mai mulţi minori care au accesat acest joc sunt din Republica Moldova. Cu toate aceste, nu s-au găsit date care identifice acele persoane care le-ar fi dat indicaţii copiilor să se rănească.

Mai mulţi minori din România au decedat în acea perioadă. În telefoanele lor s-au găsit mai multe căutări care au legătură cu acest joc, însă procurorii spun că aceste au avut loc în contextul informaţiilor apărute în presă.

Ştirea MOMENTULUI

Adrian Diniș a murit la doar 32 de ani. Artistul, plâns de o țară întreagă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.