Anunţ SFÎŞIETOR! „Sînt la un pas de MOARTE!” Prezentatoarea TV A RENUNŢAT la pupitrul ştirilor!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/05/2015, 23:00
Anunţ SFÎŞIETOR! „Sînt la un pas de MOARTE!” Prezentatoarea TV A RENUNŢAT la pupitrul ştirilor! GALERIE FOTO

O cunoscută jurnalistă din România a primit un verdict dur din partea medicilor, ca urmare a unor probleme de sănătate pe care le-a acuzat în ultimele zile şi care au dus-o la un control ginecologic. VEZI FOTO IN GALERIE, CLICK PE POZA

„Medicii mi-au spus ca pot muri oricand!”, a povestit Mihaela Moise, într-un clip postat pe Facebook.

ANUNTUL ZILEI!!!  DE MAINE, VEDETA TV E LA ANTENA 1!!!

Jurnalista s-a mutat de ceva vreme la Piatra Neamţ, iar în ultimele zile a acuzat puternice dureri abdominale şi lombare, astfel că a mers la medic. După mai multe investigaţii i s-a pus diagnosticul de anexită şi a fost trimisă acasă, cu recomandarea unui tratament cu antibiotic. Cum durerile s-au acutizat, „Meme”, aşa cum mai este cunoscută jurnalista, a mers din nou la medic, unde a primit o veste care a împietrit-o.

Mircea Badea şi Mihai Gâdea, LOVIŢI din interior! VOR SA LE INCHIDA GURA!!! VESTEA primită în urmă cu puţin timp!

„Medicii mi-au facut o serie de analize, au constatat ca numarul leucocitelor era foarte mare, ceea ce insemna ca am o infectie in corp. Mi-au facut o ecografie abdominala si mi-au spus ca am un lichid in partea dreapta, la ovarul drept si prin intestine si ca ar fi vorba despre o hemoragie interna de la un chist care s-a rupt si ca aceasta hemoragie imi este fatala daca nu ma operez de urgenta. Am cerut sa fiu transportata la Bucuresti, dar mi s-a spus ca acest drumul este mult prea lung si ca se pot sa mor. Mi s-a spus ca trebuie sa ma operez de urgenta.

ULTIMA ORA!!! SMILEY, DECIZIE ULUITOARE LUATA IN LEGATURA CU FRUMOASA LUI IUBITA!!! TOTUL S-A PETRECUT IN MARE SECRET!!! VEZI FOTO!

Am facut un computer tomograf fiindca am vrut sa vad daca e adevarat ca am aceasta hemoragie interna. Tomograful arata ca am o hemoragie interna si ca pot sa mor oricand. Mi-am anuntat familia, prietenii, m-am ascuns intr-o toaleta de acolo si m-am gandit daca sa ma pun pe masa si sa ii las sa ma macelareasca si sa imi scoata ovarele. Va dati seama cum m-am simtit in acele momente”, povesteşte Mihaela Moise.

TRAGEDIE!!! LUMEA ARTISTICA DIN ROMANIA ESTE IN DOLIU!!! O CANTAREATA de la noi A MURIT! Imagini de la LOCUL GROAZEI

În cele din urmă, jurnalista a decis să ceară transferul la Iaşi, unde, după un examen clinic amănunţit medicii au confirmat diagnosticul iniţial şi au exclus varianta hemoragiei interne şi, implicit, necesitatea unei operaţii.

„Astăzi putea să fiu operată, moartă, oricum, nu cum sunt acum, dacă nu alegeam să consult şi un alt medic şi alegeam, când mi s-a spus că mai am de trăit foarte puţin, să mă operez degeaba”, a comentat Meme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×