Simona Trasca, pe masa de operatie! “Riscam sa fac paralizie. Mi-e frica de mor, dar n-am incotro”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/09/2017, 08:26
Simona Trasca, pe masa de operatie! “Riscam sa fac paralizie. Mi-e frica de mor, dar n-am incotro” GALERIE FOTO

Simona Trasca se opereaza la dinti in aceasta saptamana. Desi de-a lungul anilor si-a facut mai multe interventii estetice si nu i-a fost teama niciodata, de dentisti nu vrea sa auda. Doar ca acum n-are incotro, mai ales ca stie prin ce a trecut in urma cu un an cand a fost la un pas de paralizie din cauza unor chisturi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

“Sa-ti spun sincer, aman aceasta operatie la dinti de vreo jumatate de an. Imi este foarte frica de dentist. In rest, vorba aia, am facut o multime de operatii… Am o problema cu dentistii. Mi-e frica de mor. Am tot amanat, dar nu mai pot amana… In urma cu un an am ajuns pe masa de operatie dupa ce m-am dus la un control banal. De atunci m-am speriat tare si mi-am dat seama ca nu e de joaca cu dantura. La control, la radiografie, medicul a depistat doua chisturi formate la doua masele.

Nu ma durea nimic… M-a operat atunci ca, daca mai stateam mult asa, puteam sa fac paralizie pe toate partea. Acum o sa mi faca operatie iar, trebuie sa-mi faca implant, doua chiar. Mi-e foarte frica. Dar am zis ca daca tot ma chinuiesc, sa-mi fac si un cadou: o marire de buze. Asa ca l-am rugat pe medic sa-mi faca si buzele dupa ce ma trezesc din operatia la dinti”, ne-a spus Simona Trasca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×