Simona Halep s-a despărţit de iubit! Motivul pentru care a luat această decizie

Iuliana Spirache   
în Hotnews
28/10/2015, 10:07
Simona Halep s-a despărţit de iubit! Motivul pentru care a luat această decizie

Simona Halep, care în aceste zile se află la Turneul Campioanelor de la Singapore, pare să fie focusată doar pe tenis. Nu o mai interesează absolut nimic. Nici măcar viaţa personală! Motiv pentru care a luat o decizie uluitoare în acest sens.

De cîteva zile, Simona Halep este, din nou, singură. Mai exact, celebra jucătoare de tenis a renunţat la relaţia pe care o avea cu bărbatul alături de care a fost fotografiată, acum ceva vreme, sărutîndu-se, la ceas de seară, într-o maşină de teren.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE POZE CU SIMONA HALEP ŞI FOSTUL IUBIT

Surse foarte bine informate din Constanţa ne-au precizat că Halep a renunţat defintiv la această relaţie din cauza faptului că această relaţie sentimentelă i-ar fi distras atenţia de la implicarea totală în turneele de tenis la care participă. Aşa că, Simona, deşi probabil nu i-a fost deloc uşor, cînd a revenit în România, accidentată după turneele de tenis din China, a decis să se concentreze doar asupra tenisului şi să nu îşi mai investească energia şi într-o relaţie.

Conform surselor citate, se pare că şi tatăl Simonei ar fi fost nemulţumit de relaţia pe care jucătoarea de tenis ar fi avut-o cu bărbatul provenit din Constanţa, motiv pentru care, de altfel, ar fi existat şi discuţii pe această temă în cadrul familei Halep.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×