O vedetă de televiziune de la noi şi-a speriat fanii! Va merge în cârje timp de patru săptămâni!

Filon Stan  
înHotnews
31/10/2017, 11:13
O vedetă de televiziune de la noi şi-a speriat fanii! Va merge în cârje timp de patru săptămâni!GALERIE FOTO

Vedeta Antenei 1 aflată în concediu de maternitate a anunţat că a suferit o fractură şi nu poate merge decât cu ajutorul cârjelor. Simona Gherghe şi-a speriat fanii, după ce a pus o poză pe o reţea de socializare în care apare în cârje.

Prezentatoarea tv şi-a fracturat un deget de la picior şi suferă teribil. Deşi are dureri, vedeta face haz de necaz şi încearcă să nu se mai gândească la problemele de sănătate. Ea şi-a salutat prietenii de pe reţeaua de socializare şi le-a arătat că merge în cârje. „Voi? Ce accesorii mai purtaţi?”, şi-a întrebat Simona fanii cu un zâmbet amar pe chip. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Simona Gherghe va merge în cârje timp de patru săptămâni

Vedeta de televiziune va avea ceva de tras până se va recupera. Medicii i-au spus că pentru ca fractura de deget să se vindece este nevoie de o perioadă cuprinsă între două şi patru săptămâni.

Simona Gherghe a devenit mama unei fetiţe la finele lunii mai. Cu puţin timp înainte de a naşte, prezentatoarea şi-a oficializat relaţia cu Răzvan Săndulescu. Recent, cei doi au creştinat-o pe micuţa Ana Georgia.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×