Silvia are stil si când închide portbagajul maşinii!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
02/08/2018, 18:29
Silvia are stil si când închide portbagajul maşinii! GALERIE FOTO

Tânara demonstreaza ca eleganta este o arta. Silvia nu uita de stil nici atunci când trebuie sa închida portbagajul masinii.

Cu grija si feminitate, ea transforma banalul trântit de metal într-o miscare lina si fluenta, de artista…

Silvia închide portbagajul subtil… Bravo, ai stil!

A câstigat primul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, iar de atunci popularitatea ei a explodat. Mii de tinere vor sa fie ca Silvia Oana Popescu. Fie ca îi copiaza tinutele originale, fie ca îi fura o replica sau doar împrumuta ceva din atitudinea ei, toate acestea au ridicat-o pe Silvia la rangul de influencer suprem în domeniul fashion.

Când pe umerii tai atârna o astfel de responsabilitate, trebuie sa fii mereu atent. O clipa de neatentie când nu ai stil si aprinzi fara sa vrei un fitil… Doar ca Silvia stie acest lucru si încearca din rasputeri sa fie o diva chiar si în cele mai neprietenoase momente.

Astfel, recent, ea a fost fotografiata în timp ce încerca sa închida portbagajul masinii într-un mod subtil. Doar ca în mâini ?inea o tigara electronica si astfel misiunea a devenit si mai grea. O nepriceputa ar fi gafat si fie ar fi scapat tigara pe jos, fie ar fi trântit nervoasa portbagajul. Doar ca pentru Silvia, a fi fashion icon este o stare de spirit! Si atunci când vine din interior, totul pare mai simplu. Chiar si sa transformi un închis de portbagaj într-o miscare lina. Vorba lui Ilie Dumitrescu, elegantul om de fotbal care spunea cândva: “Eu, si când duc gunoiul, am un stil al meu!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×