Costea fierbe. Ada a trecut la fostul amic al Elenei Udrea!

Roxana Brănişteanu   
în Reality show
17/09/2013, 14:34
Costea fierbe. Ada a trecut la fostul amic al Elenei Udrea! GALERIE FOTO

Handbalista Ada Nechita, fosta iubită a fotbalistului Florin Costea, are o relaţie cu Cătălin Cherecheş, primarul oraşului Baia Mare, care susţine din bugetul local finanţarea echipei HCM Baia Mare. Edilul în vîrstă de 35 de ani ar vrea să se aşeze la casa lui, iar fosta jucătoare de la Oltchim Rm.Vîlcea pare să-i fi pus capac, informează „Gazeta Sporturilor”.

Cherecheş are o viaţă puţin controversată, pe toate planurile. El i-a separat pe ţiganii din Baia Mare de restul locuitorilor cu un zid de doi metri înălţime, iar DNA îl acuză în prezent de luare de mită şi trafic de influenţă. Asta nu i-a cauzat, din contră, a fost votat de 86% dintre băimăreni şi a cîştigat din primul tur mandatul la Primărie.

Pe plan sentimental, edilul-burlac a fost surprins în compania fiicei omului de afaceri Puiu Popoviciu, cu care ar fi avut o idilă, apoi Cherecheş a apărut în fotografii alături de Elena Udrea, chiar în timpul divorţului blondei de omul de afaceri Dorin Cocoş!

Nici noua iubită nu are un trecut prea simplu. A divorţat de fostul soţ, care a fost arestat pentru că era „hacker”, iar apoi a avut o relaţie de trei ani cu Florin Costea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×