Galerie FOTO. Şi-a mărit SÎNII ca o vedetă, să se mărite. „Fiecare sîn are 1 kilogram!” Cum arată tînăra te lasă fără cuvinte!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/01/2016, 13:01
Galerie FOTO. Şi-a mărit SÎNII ca o vedetă, să se mărite. „Fiecare sîn are 1 kilogram!” Cum arată tînăra te lasă fără cuvinte! GALERIE FOTO

Goana dupa o imagine mai buna a ajuns sa ii dea batai de cap unei tinere din Marea Britanie, care regreta acum o decizie luata in graba.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO 

Andrea, de profesie ospatarita a decis sa isi mareasca bustul dupa ce a vazut ca foarte multe dintre colegele ei aveau deja implanturi. Fara sa stea pe ganduri, si-a facut operatia si, initial, a fost foarte incantata.

„Incepusem sa fiu mai solicitata, sa primesc mai multe comenzi, colegii ma bagau mai mult in seama. Ma simteam mai increzatoare. Îmi doream să arăt ca o vedetă şi să am parte de o viaţă liniştită. Eventual să-mi găsesc un soţ”, povesteste tanara.

Ulterior insa a ajuns sa regrete decizia, din cauza durerilor de spate care devenisera insuportabile.

„Poate parea greu de crezut insa acum imi urasc sanii! Nu mai suport durerile de spate si iau serios in considerare o reducere a dimensiunii lor”, spune Andrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×