Cel mai tare fotbalist din România: are prenumele Gigi Becali în certificatul de naştere! Numele nu îl ghiceşti într-o mie de ani!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
29/04/2014, 16:25
Cel mai tare fotbalist din România: are prenumele Gigi Becali în certificatul de naştere! Numele nu îl ghiceşti într-o mie de ani!
Gigi Becali.

Un puşti din Craiova, născut în 2007, poartă numele lui Gigi Becali în buletin! Gigi-Becali scrie în dreptul prenumelui, fiindcă numele de familie este… Bibilică!

Gigi-Becali de  Bechet face deja  fotbal de un an (Fotografii: Click!)

Gigi-Becali de Bechet face deja fotbal de un an (Fotografii: Click!)

Nume: Bibilică. Prenume: Gigi-Becali. Nu e o glumă. Aşa îl cheamă pe un băieţel de 7 ani, din oraşul Bechet, judeţul Dolj. Bineînţeles că micuţul joacă fotbal la un club şi spune că, atunci când va fi mare, îşi doreşte să ajungă patron de fotbal.

În urmă cu şapte ani, când a venit pe lume cel de-al doilea fiu al său, Ana Bibilică (46 de ani) a ţinut neapărat să-l numească Gigi-Becali. Acum, băiatul e elev în clasa pregătitoare, iar, de un an, face fotbal la Clubul „Dunărea Margot”.

„Îmi place mult şcoala, dar şi fotbalul. Vreau să ajung fotbalist şi apoi patron, ca domnul Becali. Îmi pare rău că nu pot să-l mai văd la televizor, că n-avem curent. Mi-ar plăcea să iasă cât mai repede din închisoare, să vină la Bechet să mergem împreună la pescuit şi să facem schimb de mingi”, ne-a mărturisit puştiul, care împreună cu familia locuiesc într-o casă dezafectată din Bechet. Anul ăsta, băiatul urmează să fie botezat.

Băiatul, alături de părinţi şi de antrenoarea sa

„N-a fost creştinat până acum, pentru că părinţii n-au avut bani. Mama e nevăzătoare şi nu poate lucra, iar tatăl munceşte cu ziua. Anul acesta o să-l botez eu. Când a auzit, s-a bucurat foarte mult şi, de atunci, mă strigă «naşă». Este un copil foarte bun şi cuminte”, ne-a declarat antrenoarea de fotbal a lui Gigi-Becali, Marga Glăvan.

Sursa: click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×