Şi-a găsit tătic pentru cel mic! Cu ce bărbat a fost surprinsă Andreea Mantea!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 13:54
Şi-a găsit tătic pentru cel mic! Cu ce bărbat a fost surprinsă Andreea Mantea! GALERIE FOTO

Andreea Mantea (29 de ani) a petrecut un weekend de vis alaturi de baietelul ei, David (cinci luni), dar si de un barbat. Cancan.ro a aflat despre cine este vorba. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

 

Prezentatoarea TV se bucura de statutul de mamica pe care il adora pe zi ce trece tot mai mult. De cand l-a adus pe lume pe David, Andreea Mantea a devenit alt om, unul plin de bucurie si e toata numai zambet.

Vedeta tv a declarat ca toata energia o ia de fiul ei, care o binedispune doar cu o privire. Weekend-ul trecut, Mantea a fost surprinsa de Cancan.ro in parc, in timp ce se distra de mama focului alaturi de micul David. Alaturi de cei doi au fost si nasii micutului de botez, care sunt foarte atasati de baietel. Nasul, care este tatal spiritual al micutului David, s-a jucat minute in sir cu el, lucru care a facut-o pe Andreea sa fie foarte fericita.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Prezenta a fost si nasa baietelului, Diana Bizga, care tine la copil ca la ochii din cap. Andreea Mantea este foarte buna prietena cu parintii spirituali ai micutului, motiv pentru care atunci cand iese la plimbare ii contacteaza.

Imbracata intr-o pereche de pantaloni din piele mulati pe posteriorul bombat si un trenci de culoare deschisa, Andreea Mantea a atras toatre privirile. Avand in vedere ca isi creste copilul singura, dupa aceste plimbari prin parca poate vedeta va pleca acasa si cu un … tatic.

S-a indragostit la „Burlacita”

Andreea Mantea s-a indragostit de tatal copilului ei in show-ul de la Antena 1. Relatia dintre ei nu a durat mult si s-au despartit inainte ca micutul sa se nasca. In prezent, bruneta isi creste copilul singura.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×